LUKSUZNI LEVANTE LUSTERI

Lusteri nisu samo izvori osvetljenja u jednoj prostoriji, to su veoma dobro dizajnirani simboli luksuza i statusa…

Oni predstavljaju moć i veličinu. U srednjem veku, prvi put su korišćeni lusteri sa svećama, ali za današnje ljubitelje luksuza, De Majo brend dizajnirao je elegantni predmet osvetljenja, koji takođe odvlači tamu pravim voštanim svećama. Luster po imenu Levante, kreiran od Murano stakla, napravljen je ručno.

Ovaj italijanski brend nudi vam opciju zamene sveća normalnim sijalicama ukoliko sveće nisu vaš omiljeni trend ili deo vašeg stila. Ukoliko ste ljubitelj venecijanske tradicije, bićete oduševljeni ovim lusterom koji je dizajniran i kreiran starim i tradicionalnim tehnikama. On će vas ispuniti svojom lepotom i neobičnom estetikom, kako je ukrašen delikatnim ukrasima, interesantno dizajniranim, sa ciljem dodavanja doze luksuza.

Murano lusteri nas uvek oduševljavaju svojim stilom i elegancijom, kao i ovaj komad. Sa nijansama sive i kristalom, ovaj luster bazira se na srebrnom hromiranom ramu. Dostupan je u nekoliko veličina, sa promenjivim brojem sveća ili sijalica. Naravno, može mu biti promenjena i boja, kako bi se savršeno uklopio u vaš magični i luksuzni enterijer. 

Cena ovog prestižnog komada, Levante lustera od Murano stakla De Majo brenda je 20.500 dolara.