Upoznajte veličanstvenu Riviera 6800 Sport Yacht

Više slika

Više slika

Australijski proizvođač luksuznih jahti, Riviera, nedavno je bio domaćin svetske premijere svoje najnovije vodeće jahte, 6800 Sport Yacht.

Jahta se može pohvaliti mnoštvom zabavnih područja, zadovoljavajući različite preferencije. Prednja paluba je savršena za ležerna okupljanja pod suncem ili mesečinom, dok zaštićena krmena paluba nudi udobnost bez obzira na vremenske prilike. Električni krovni otvor omogućava gostima da uživaju u suncu ili zvezdama, poboljšavajući sveukupno iskustvo.

Kada je reč o enterijeru, salon pruža opuštajući prostor sa tri salona i još jednim krovom, što ga čini raznovrsnim prostorom za opuštanje. Nakon ukrcavanja na 6800 Sport Yacht, odmah ćete obratiti pažnju na detalje. Platforma za ukrcavanje ima stepenice od tikovine koje vode do krmene palube, okružene garažom za ukrcavanje. Inovativni dizajn uključuje elektro-hidrauličnu platformu za plivanje koja se može podesiti da odgovara nivou marine ili spustiti u vodu radi lakšeg pristupa. Za one koji vole vodene sportove, garaža pruža dovoljno prostora za skladištenje raznih igračaka.

Krmena paluba je društveno središte 6800 Sport Yacht, sa salonom za goste, dobro opremljenom kuhinjom i elegantnom trpezarijom. Tvrdi krov pruža zaštitu od svih vremenskih prilika, kao i zavesa na vetrobranu koja štiti od popodnevnog sunca. Kuhinja je opremljena roštiljem, frižiderima, aparatom za pravljenje leda i sudoperom, što je čini savršenom za ručavanje na otvorenom. Električni krovni otvor i sklopivi LED TV dodaju mogućnostima zabave, osiguravajući da se gosti uvek zabavljaju.

Krećući se do prednje palube, naći ćete privlačnu palubu za sunčanje sa zvučnim sistemom i prostranim dnevnim boravkom. Udobne ležaljke pružaju idealno mesto za opuštanje i uživanje u pogledu. Salon i krmena paluba neprimetno se spajaju u jedan veliki životni prostor, zahvaljujući klizno otvorenim vratima salona i električnom prozoru kuhinje. Kuhinja u obliku slova U opremljena je vrhunskim uređajima i ručno izrađenom drvenom stolarijom, osiguravajući luksuzno iskustvo kuvanja.

Kormilo 6800 Sport Yacht ima navigaciju i tehnologiju rada sa ekranom osetljivim na dodir, nudeći potpunu kontrolu i izvanrednu vidljivost.

Glavni apartman sa punom širinom uključuje bračni krevet, sto za šminkanje, dnevni boravak i dovoljno mesta za skladištenje. Prednja VIP kabina nudi privatno kupatilo i veliki bračni krevet koji se može zaobići, osiguravajući da gosti budu tretirani čistim luksuzom.

Riviera nudi niz prilagođenih opcija za 6800 Sport Yacht, uključujući Starlink internet velike brzine i Praxis solarne sisteme za punjenje. Jahta je opremljena Volvo Penta Assisted Docking sistemom, što olakšava pristajanje čak i u izazovnim uslovima. U mašinskoj prostoriji se nalaze dvostruki Volvo Penta D13 IPS 1350s, koji pružaju snagu i performanse bez napora.

Riviera osigurava neuporedivu udobnost vlasniku, nudeći vodeće garancije u industriji na motore, pogone i elektroniku, podržane sedmogodišnjom strukturnom i dvogodišnjom ekspresnom ograničenom garancijom. Ova posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca čini 6800 Sport Yacht zaista izuzetnom.

Luxury Experience