Superjahta Regina d’Italia - apsolutna kraljica otvorenog mora

Porodica Kardašijan je među najpoznatijim porodicama na planeti.

Oni žive u krilu luksuza, a sve od njihovih domova, preduzeća, automobila, a u nekim slučajevima čak i mlaznjaka, svedoči o njihovom raskošnom načinu života. Ako se pitate da li postoji nešto što Kardašijanke nemaju?  Odgovor na to pitanje je - superjahta!

Iako one ne poseduju luksuzne jahte, imaju dovoljno novca da iznajme model po svojoj želji, kad god to žele. Nedavno su Kortni Kardašijan i Trevis Barker iznajmili prestižnu superjahtu Regina d’Italia od svojih prijatelja, modnih dizajnera Domenika Dolčea i Stefana Gabane. Prestižnu superjahtu Regina d’Italia vrednu 50 miliona dolara na obali Portofina, u Italiji, iznajmili su uoči njihovog venčanja prošle nedelje.

Regina d'Italia je prava zvezda, sa raskošnim mermernim podovima sa zlatnim venama, zlatnim kvakama na vratima i kožom leoparda koja krasi nameštaj. Hajde da izbliza pogledamo megajahtu na kojoj su bili svi članovi porodice Kardašijan na obali italijanske rivijere.

Kraljevska Regina d'Italia:

Sa trenutnom vrednošću od 50 miliona dolara, Regina d’Italia nije najskuplja luksuzna jahta, ali odiše kraljevskim stilom koji bi osramotio većinu raskošnih megajahti. Plovilo je u Italiji u brodogradilištu Viarregio izgradila Codecasa, koja je takođe zaslužna za njen raskošan enterijer. Bruto tonaža od 1215,0 GT i širina od 11,2 m omogućavaju jahti da primi do 14 gostiju u 7 kabina (svaka je dobila ime po egzotičnoj životinji), sa 16 članova posade koji osiguravaju luksuzno iskustvo.

Kada jahti date titulu kraljice, njeni enterijeri bi nesumnjivo trebalo da su u skladu sa titulom, a Regina D’Italia vas neće razočarati. Prelepa jahta ima mermerne podove sa zlatnim žilama i zlatne kvake na vratima, dok je nameštaj obogaćen navlakama od kože leoparda. Čak i kupatila uključuju slavine od čistog zlata sa prelivom rubinima i safirima.

Ako to nije bilo dovoljno, jahta napravljena od laganog aluminijuma ima palube od tikovine opremljene bazenima, đakuzijem i spa centrom.

Regina D’Italia je motorna jahta koju pokreću dva Caterpillar dizel motora. Ona se razmeće maksimalnom brzinom od 17 kn i maksimalnim dometom od 5000 nm kada se kreće brzinom krstarenja. Istini za volju, slično kao i Kardašijanke, ova jahta se bavi lepotom bez istinske brige o performansama.