Superjahta ili svemirski brod?

Sa enterijerom inspirisanim privatnim mlaznjacima, ova električna luksuzna jahta u stilu svemirskog broda dolazi sa panoramskim đakuzijem na krovu.

Italijanski dizajnerski studio Lazzarini, sinonim za avangardni dizajn, predstavio je ono što bi se moglo nazvati njihovom jahtom najfuturističkijeg izgleda. Royal Alpha One jahta, duga 20 metara izgleda baš kao brod koji je potreban za luksuzno iskustvo krstarenja. Ova jahta u stilu svemirskog broda je konfigurisana sa rasporedom u stilu privatnog mlaznjaka, elegantnim stolicama i sofama sa trpezarijom.

Na glavnoj palubi se nalazi prostrani dnevni boravak, dok se u donjem dnevnom nivou nalaze tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima. Dizajneri su takođe uključili kuhinju i kabinu za dva člana posade.

Vrhunac ove elegantne jahte vredne 4 miliona dolara je krov koji ima panoramski đakuzi i veliku ležaljku i zaista nema boljeg mesta na brodu za upijanje sunca i okolnih vidika.

Otvoreni prostor na zadnjem kraju jahte omogućava gostima da se dive jedinstvenom okruženju, a avanturističke duše mogu roniti i skakati u more zahvaljujući platformi za plivanje na uvlačenje.

Zahvaljujući velikim staklenim površinama koje pretežno čine gornju strukturu od ugljeničnih vlakana, ljudi unutra mogu uživati u sjajnim pogledima. Royal Alpha One radi na dvostrukom ili trostrukom Volvo pogonskom sistemu, sa impresivnim rasponom brzine od 33 do 42 čvora.

Luxury Experience