Nova superjahta Ultra G je brza, moćna i pogodna za pse

Vekovima je poznato da je pas najbolji prijatelj svakog čoveka.

Ipak, dok su psi našli stalno mesto u srcima i domovima svojih vlasnika, postavlja se pitanje šta je sa superjahtama? Spa centri i hoteli pogodni za kućne ljubimce su već poznati, a sada je brodoradilište Heesen lansiralo superjahtu, njihovu najmoćniju kreaciju do sada, koja će umiriti milijardera i njihove četvoronožne najbolje prijatelje.

Zašto će milijarderi dubokog džepa voleti Ultra G superjahtu?

Jahta sa palubama od tikovine, aluminijumskim trupom i nadgradnjom, ima četiri snažna motora koji proizvode 22.000 konja. U 197-metarskoj jahti može spavati deset gostiju u četiri kabine, zajedno sa 13 članova posade za besprekorno iskustvo krstarenja. Vlasnički apartman zaslužuje posebnu pažnju jer je impresivan prostor opremljen masivnom garderobom, sopstvenim kupatilom sa odvojenim tušem i kadom, i, da biste maksimalno iskoristili pogled, privatnom otvorenom terasom sa đakuzijem.

„Unutrašnji raspored je savršeno skrojen da odgovara životnom stilu vlasnika, sa palubom mosta na krmi potpuno rezervisanom za privatnu upotrebu. Velika glavna kabina usredsređena na relaksaciju otvara se na privatnu terasu, opremljenu hidromasažnom kadom i prostorom za sedenje“, rekao je Peter van der Zanden, generalni direktor dizajna i razvoja/inženjeringa kompanije Heesen. Glavna paluba je mesto gde se gosti zabavljaju sa medijskom salom, elegantnim stolom za igre i dobro snabdevenim frižiderom za vino.

Zašto će psi svakog milijardera voleti Ultra G motornu jahtu?

Kućni ljubimci vlasnika ili njihovi gosti dobrodošli su na Heesen najmoćniju jahtu ikada stvorenu. Karakteristike motorne jahte pogodne za kućne ljubimce uključuju površinu od sintetičke trave koja se sama ispire. Paluba je opremljena senzorima, kamerama i prskalicama kako bi se osiguralo da prostor i psi ostanu čisti. Ima li boljeg načina da uživate u svom luksuznom brodu nego u društvu svog psa, sunca koje sija i vetra koji vam mrsi kosu?

Ultra G prolazi završno testiranje pre odlaska na morska ispitivanja 2023. godine.

Luxury Experience