Four Seasons lansira jahte koje će biti luksuzne kao i njihovi hoteli

Vladavina ugostiteljskim sektorom nije bila dovoljna, jer je Four Seasons sada spreman da lansira sopstvenu liniju luksuznih jahti.

Luksuzni hotelski lanac će predstaviti svoju novu kolekciju jahti do kraja 2025. godine, a očekuje se da će biti glamurozna kao i njihovi hoteli! Sve u svemu, očekuje se da će flota jahti koštati ogromnih 1,17 milijardi dolara.

Four Seasons Yacht sa 14 paluba imaće 95 apartmana za vas i vašu neverovatno dugačku listu bliskih prijatelja. Ovi apartmani, koji imaju do 82 kvadrata, imaju mogućnost da se prošire u masivne unutrašnje i spoljašnje životne prostore. Najmanji apartman meri skromnih 59 kvadratnih metara. Odnos gostiju i osoblja 1 prema 1 na jahti će se pobrinuti da čak i vaši najizbirljiviji gosti budu zbrinuti.

Prva zvezda jahte je Funnel Suite. Ovaj apartman od 960 kvadratnih metara na četiri nivoa opremljen je privatnim bazenom i spa centrom koji bi odgovarao čak i slavnoj ličnosti. Ako sama veličina ove jahte nije dovoljna da vas „kupi“, možda će to učiniti ogromna paluba sa bazenom i bioskop na otvorenom. Naravno, tu je i nekoliko barova i restorana, jer šta ćete drugo raditi na jahti...

Ovo nije prvi put da Four Seasons širi svoj domet izvan hotelskog sveta. Ovaj ugostiteljski gigant nedavno je pokrenuo flotu privatnih aviona, kao i jedinstveno iskustvo koje nudi krstarenja između imanja kompanije na Maldivima.

Four Seasons nije jedini luksuzni ugostiteljski posao koji se usmerava na otvoreno more. Ritz-Carlton je korak ispred i planira da debituje sa svojom prvom jahtom ove jeseni.

Luxury Experience