Sve za preglede i lajkove: ruski YouTuber ponovo uništio vrhunski automobil

Ludilo izvođenja budalastih podviga na YouTube platformi zarad sakupljanja pregleda i lajkova, prešlo je granicu nenormalnog, što nam posebno dokazuju superbogati influenseri iz Rusije…

Nakon što smo imali priliku da vidimo puštanje Mercedes-AMG G63 sa visine od stotinu metara ili spaljivanje AMG GT 63 S tako da od njega ne ostaje ništa, poslednji viralni video koji nam dolazi iz ove zemlje prikazuje nam sasvim novi Porsche Taycan Turbo S koji probija kroz stakleni izlog salona u kom je kupljen.

Ono što je interesantno, taj podvig je izveo Mikhail Litvin, isti YouTuber koji je spalio GT 63 S model. Poslednji put, njegov Mercedes visokih performansi uništen je kao vid protesta zbog brojnih problema sa pouzdanosti automobila koje diler nije mogao da reši. Sa druge strane, Porsche je postao žrtva svog električnog pogonskog sklopa koji ne emituje zvuke, pa je Rus slučajno stisnuo gas do daske, nesvestan činjenice da je automobil bio spreman da poleti kao munja. Hajde da kažemo da mu verujemo.

Video počinje sa tri glumca koji igraju uloge Lenjina, Staljina i Putina, koji govore ruskom YouTuberu da živi svoj život do maksimuma, bez obzira na sve što mu bilo ko drugi može reći. Nakon toga, on ulazi u Porsche salon i gleda razne modele, da bi nakon toga naišao na Taycan Turbo S parkiran ispred staklenog izloga i odlučio da sedne u njega.

Tada dolazi do problema sa stiskanjem pedale gasa, kada predivni automobil proleće kroz izlog. Na svu sreću, automobil nije preživeo totalnu štetu i može se popraviti. Video je već sada dobio 4 miliona pregleda, a možemo slobodno reći da nismo nimalo iznenađeni.