Savršeni Murcielago LP640 sa najmanjom kilometražom na svetu

Sredinom dvehiljaditih godina, Lamborghini Murcielago LP640 predstavljao je superautomobil generacije, dok se jedan veoma male pređene kilometraže nedavno pojavio na prodaji u Britaniji...

Ovaj posebni Murcielago LP640 predstavlja model iz 2007. godine i vožen je svega 317 kilometara, što ga čini primerkom ove linije sa najmanjom pređenom kilometražom na planeti. štaviše, on je u svojoj karijeri posedovao samo jednog vlasnika.

Automobil je kupljen od strane Paul Bentley Limited kuće i originalno je isporučen prvog marta 2007. godine putem Lamborghini Manchester predstavništva. Ova predivna mašina ofarbana je u nijansu crne boje nazvanu Nero Aldebaran, koja se na savršen način uklapa sa automobilom i pruža savršen kontrast originalnim srebrnim točkovima, iza kojih se kriju žuta kočiona klešta. Ova boja deluje potpuno oslobođena mrlja i poseduje protekcioni film radi osiguravanja njenog savršenog izgleda tokom dugog niza godina koje dolaze.

Pogled unutar putničke kabine otkriva kožne finiše u Nero Perseus tonu, sa unakrsnim šavovima na sedištima, vratima panela i centralnoj konzoli. Model u enterijetu takođe poseduje kožno nebo i zaštite od sunca, a zbog njegove male pređene kilometraže nije moguće videti bilo kakve tragove korišćenja. Definitivno je nemoguće pronaći drugi Murcielago LP640 model na tržištu polovnih superautomobila koji izgleda dobro kao ovaj.

Lista prodavca potvrđuje da novi kupac dobija originalni servisni izveštaj, dokumentaciju porudžbine automobila, kupovnu fakturu, originalni račun i brošuru, uputstvo za održavanje, servisnu knjižicu i garanciju, rezervne ključeve, ceradu za automobil i komplet alata.

Auto Exclusive