Range Rover SV Edition Carmel – dekadencija luksuza na četiri točka

Nakon poslednjeg izdanja Concourse d’Elegance Pebble Beach, na kom učestvuju svi poznati luksuzni brendovi sveta, Land Rover North America predstavio je svoj novi model…

U pitanju je ekskluzivno izdanje Range Rover SV Edition Carmel, koji će biti proizveden u samo 17 primeraka, sa početnom cenom od 345.000 dolara. Ovaj novi model, dobio je specifične akcente unutar svoje putničke kabine, koji su baš ono što privlači najviše pažnje i budi ljubav koju osećamo prema ovom brendu.

Generalno gledano, dizajn ovog Range Rover modela, primarno je inspirisan obalom Carmel na kalifornijskom poluostrvu. Dizajniran od strane SV Bespoke tima, eksterijer je dobio veličanstvene bronzane detalje, koji stvaraju idealni kontrast sa “Liberty Blue” plavom, koju možemo videti na prednjim sedištima, okarakterisanim komfornim i bezbednim dizajnom koji je oduvek obeležje slavnog brenda.

Kada se radi o pogonskom sklopu, ovaj Range Rover u sebi krije V8 motor sa 523 konjske snage, koji dolazi kao deo standardne ponude i nije nešto na šta ljubitelji automobilskog brenda nisu već navikli. Range Rover automobili uvek su okarakterisani sirovom snagom i prefinjenom lepotom.

Definicija prefinjenosti ovog modela predstavljena je pažnjom koja je posvećena i najsitnijim detaljima, bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru automobila.

Točkovi od 23 inča dobili su “Dark Grey” finiš sa brilijantnim sjajem, koji je posebno akcentovan bronzanim detaljima, dok se u enterijeru mogu videti najnovije tehnologije Land Rover brenda.

Klijenti koji bi želeli da kupe ovaj model dobiće i članarinu u ekskluzivnom golf klubu – Range Rover House. Protkan luksuzom i dekadencijom, novi Range Rover automobil je već dobio ogroman broj fanova širom sveta, koji se praktično utrkuju kako bi se domogli svog specijalnog izdanja.

Luxury Experience