Range Rover predstavlja novitet za ljubitelje luksuznog života

Više slika

Više slika

Ukoliko ste ljubitelj zime, skijanja i drugih sportova na snegu, verujemo da ćete biti oduševljeni novim Range Rover Sport automobilom...

Land Rover je upravo predstavio 2023 Range Rover Sport Deer Valley Edition model, koji je baziran na Autobiography P530 i ograničen na samo 20 primeraka. Ukoliko vas njegovo ime zbunjuje, treba da znate da se baš tako zove veliki skijaški centar u Park Sitiju u državi Juta, dok je britanski brend odabrao upravo tu lokaciju za lansiranje ovog novog modela. Kao što ste verovatno pretpostavili, veći deo specijalnih dodira koji karakterišu Deer Valley Edition ograničeni su na kozmetičke promene. Počevši od eksterijera, svaki model je finiširan istom nijansom Deep Gloss Vermilion Red, sa interesantnim crnim akcentima.

Drugi interesantni vizuelni elementi uključuju SV satenski sive točkove od 23 inča, koji su dobili karbonske akcente. Pored toga, uz ovaj automobil vlasnici dobijaju i još jedan set točkova i zimskih guma. Štaviše, specijalno izdanje dobilo je specijalni zimski krovni gepek. Kada se radi o enterijeru, kabina je dobila dvotonska Cloud/Ebony sedišta sa karonski insertima i panelima. Dizajn kabine i njen raspored ostali su nepromenjeni u poređenju sa verzijom na kojoj je ovaj model baziran. Delovi vrata dobili su ispis DEER VALLEY EDITION i 1 of 20 što ovim modelima pomaže da se izdvoje od svih drugih, dok se ispod haube krije BMW twin-turbocharged 4.4 litarski V8 motor, sposoban da izbaci 523 konjske snage.

"Range Rover Sport Deer Valley Edition namenjen je onima koji cene modernu ekspresiju luksuznog života u planinama", izjavio je Džo Eberhart, CEO Jaguar Land Rover ogranka iz Severne Amerike. "Ponosni smo što predstavljamo ovo ultra-ekskluzivno vozilo našim klijentima u Range Rover House u Park Sitiju, sjajnoj lokaciji za prikaz njegovog stila i sposobnosti". Kada govorimo o cenama, 2023 Land Rover Range Rover Sport Deer Valley Edition može biti vaš ukoliko ste spremni da platite 165.000 dolara, što ne uključuje cenu dostave od 1.650 dolara. Ipak, cena uključujuće dva seta prilagođenih Hinterland skija, koje su inače dostupne po ceni od 2.450 dolara po setu na sajtu brenda. Pored toga, Land Rover će donirati 5.000 dolara od svakog prodatog modela Youth Sports Alliance organizaciji.

Luxury Experience