Radnik jednim potezom slupao dva retka Lamborghini automobila

Šta može biti gore od toga da vaš retki superautomobil uništi neiskusan vozač?

Pa, verovatno situacija u kojoj on vašim retkim automobilom udara u vaš drugi, jednako redak superautomobil! Video koji je nedavno postao viralan na internetu pokazuje nam kako se Lamborghini Aventador Ultimae Roadster sudara sa drugim Lamborghini Aventador Ultimae Coupe u kazinu Crown u Pertu, a njime je upravljao službenih parking servisa hotela. Oba Lamborghinija u ograničenom izdanju navodno pripadaju virtuelnom milijarderu u igricama Lorensu Eskalanteu, koji je poznat po tome što deli svoj luksuzni način života na različitim platformama društvenih medija. Iako smo više puta videli kako radnici i uslužno osoblje hotela, restorana i automobilskih servisa gube kontrolu nad zverima na četiri točka u vlasništvu milionera i milijardera, želeći da osete njihovu sirovu snagu tada kada im se za to ukazala prilika, verujemo da je ovo prvi slučaj ove vrste.

Snimak je napravljen nekoliko trenutaka nakon nesreće i postavljen je na Instagram. „Pogledajte ovog tipa“, može se čuti kako kaže čovek koji je snimao incident. "Nema šanse... šta radiš brate?" Osoblje hotela se može videti na snimku kako užasnuto gleda oštećene superautomobile. Video je objavio australijski majstor borilačkih veština Kreg Džons sa natpisom koji je glasio: „Slupali su naše iznajmljene automobile“, što sugeriše da su Lamborgini modeli iznajmljeni od milijardera. "Šta radiš u kolima?" Čovek koji snima se može čuti kako pita sobara, na šta vozač odgovara: „Samo sam pokušavao da ga parkiram”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Craig Jones (@craigjonesbjj)

„Možemo da potvrdimo da su dva vozila oštećena na prilazu Crown Towers Perth u sredu uveče nešto posle 21 sat“, rekao je portparol ovog rizorta, potvrđujući da je otvorena istraga o incidentu. „Sprovodimo punu procenu incidenta zajedno sa učesnicima”. Dozvolite nam da vas podsetimo da su Ultimae modeli poslednja varijanta Aventadora, koji će za nekoliko nedelja biti zamenjen hibridnim V12 superautomobilom.

I Ultimae Roadster i Coupe imali su početnu cenu blizu 500.000 dolara kada su lansirani prošle godine. Da stvari budu još gore, Lamborghini je svoju proizvodnju ograničio na samo 350 kupea i 250 roadstera. Srećom, šteta izgleda popravljiva; iako to neće biti jeftino. Samo prednji branik košta 20.000 dolara. Kakva šteta!

Ko je Lorens Eskalante

Lorens Eskalante je australijski milijarder koji se obogatio nakon što je osnovao svoje carstvo Virtuelnih svetova igara. Ovaj 41-godišnjak je prošle godine dospeo na listu 250 najbogatijih Australije sa procenjenim bogatstvom od 1,5 milijardi dolara. Eskalante je radio za restoran brze hrane u svojim ranim danima gde je bio plaćen 5,65 dolara na sat. Poznat je po tome što pokazuje svoj raskošan način života na društvenim mrežama gde redovno objavljuje slike i video zapise svojih skupih automobila, Rolex časovnika optočenih draguljima i putovanja privatnim avionom. Nedavno je dobio dosta online mržnje zbog postavljanja video snimka vožnje Ferrari automobila velikom brzinom na javnom putu.

Luxury Experience