Prilika za sve kolekcionare - na prodaju ultra retki Pagani Zonda Revolucion

Pagani Huayra postoji već deset godina, i impresivan koliko jeste, nije uspeo da pobedi čuvenu Zondu…

Njenu popularnost dokazuje sam brend Pagani, koji nastavlja sa svojom rasprodajom unikatnih primeraka. Sada, vi ili neko koga poznajete a ko ima dovoljno dubok džep i gaji strast prema automobilima, možete posedovati retki Zonda Revolucion model. Zapravo, Pagani je kreirao samo pet primeraka Zonda Revolucion automobila, a model o kom danas govorimo prodaje se putem aukcije.

Italijanski brend je predstavio Revolucion sredinom 2013.godine, a primekar o kom se radi je, prema verovanjima, jedini koji je dobio plavi karbonski finiš eksterijera. Činjenica da su ljudi Pagani brenda pravi majstori u radu sa karbonom, čine da se ova Zonda odmah ističe u moru sličnih, kada bi takvo more postojalo.

Automobil namenjen isključivo trkama takođe sadrži razne delove ukrašene tradicionalnim karbonom, dok je eksterijer dobio i raznolike jarko plave detalje. Evidentno, osoba koja je naručila ovaj Zonda Revolucion model ima sjajan ukus, jer se plavi akcenti prelivaju u vozačkoj kabini, gde su sedišta odevena u dvotonsku plavu Alcantara kožu. Drugi delovi kabine finiširani su plavom bojom takođe, baš kao i nekoliko satova na kontrolnoj tabli. Ostatak enterijera finiširan je karbonom.

Uzimajući u obzir cene po kojima se retke Pagani Zonde prodaju u skorije vreme, očekujemo da će Revolucion model dostići makar 5 miliona dolara.