Pogledajte kako se 2020 Land Rover Defender snašao u pravoj akciji

Skoro predstavljena nova reklama za 2020 Land Rover Defender postala je jedan od najpopularnijih video snimaka u proteklih par dana…

Ukoliko je još uvek niste videli, reklama se sastoji od snimaka na kojima SUV izvodi neverovatne akrobacije za predstojeći film o Džejms Bondu, No Time To Die. Britanski brend je dao 10 jedinica svog 2020 Defendera filmskoj produkciji, a flota uključuje i jedan model sa registarskom oznakom 007.

Iz Land Rover brenda kažu da nikakve modifikacije nisu napravljene na novom Defender modelu koji je korišćen za snmanje, osim što su im dodati roll barovi zarad bezbednosti. Snimci zapravo predstavljaju probno snimanje urađeno na lokaciji u Škotskoj, a neki uključuju i masivne skokove.

Štaviše, SUV može biti viđen kako izvodi skok u visini od 30 metara, učestvuje u brzim jurnjavama po lošem terenu i prevrće se, nakon čega opušteno odlazi dalje. Kako kaže vodeći coordinator kaskada, Li Morison: “Pogurali smo Defender dalje nego što smo verovali da je moguće, kako bismo kreirali optimalnu količinu uzbuđenja i kako bismo fanovima dali uvid u beskompromisne izazove ovih snimanja”.

Najnoviji Džejms Bond film, sa Danijelom Kregom u glavnoj ulozi naći će se u bioskopima od 8.aprila ove godine, a što se Land Rover Defendera tiče i on će biti dostupan za kupovinu u otprilike isto vreme.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu