Paolo Troilo transformiše Lamborghini i Ducati u pokretnu umetnost

Proslavljajući ukrštanje automobilske izuzetnosti i umetničkog umeća, Automobili Lamborghini i Ducati sarađivali su sa poznatim umetnikom Paolom Troiloom kako bi transformisali dva kultna modela u zadivljujuća umetnička dela.

Predstavljanje ovih remek dela je održano u ekskluzivnoj Galleria Cavour u Bolonji, u Italiji, u okviru izložbe „Umetnost stvaranja mitova“, koja se održava u širem kontekstu Arte Fiera Bologna.

Vizionar Paolo Troilo, poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici hiperrealističkog slikanja prstima, upotrebio je svoju kreativnost da ponovo osmisli Lamborghini Huracan EVO i Ducati Streetfighter V4 Lamborghini. Oba vozila, u vlasništvu istog klijenta, služila su kao prazna platna za Troilova remek-dela pod nazivom „Minotauro“ i „Centauro“.

Troilova tehnika slikanja prstima, koju karakteriše hiperrealizam, donosi poseban dodir u automobilski svet. „Minotauro“, koji krasi karoseriju Lamborghini Huracan EVO, sublimacija je umetnikove vizije i ikoničnr suštine Automobili Lamborghini. Kroz dinamične karakteristike muškog tela kreiranog vrhovima prstiju Troila, umetničko delo prikazuje suštinu vožnje Huracan EVO, izražavajući dinamiku, snagu i najdublje emocije koje se doživljavaju za volanom.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, transformisan u „Centauro“, odražava fuziju umetnosti i motora. Umetničko delo simbolizuje savršenu sintezu „čoveka“, „bika“ (simbol Automobili Lamborghini) i koncepta „mita“. Troilova kreacija na Ducati Streetfighter V4 Lamborghini otelotvoruje nesalomivu silu, kako natprirodnu tako i životinjsku, odražavajući prestiž i moć povezanih sa ovim vozilima visokih performansi.

Veliko otkrivanje održano je u Galleria Cavour simbolu luksuza i ekskluzivnosti u srcu Bolonje. Generalni direktori predstavili su dva modela pred uglednom publikom od 200 prisutnih. Ovaj događaj je učvrstio snažnu vezu između dva brenda, od kojih svaki predstavlja izuzetnost u svom segmentu.

Saradnja između Troila i ovih automobilskih giganata ne samo da je premostila jaz između umetnosti i sveta automobila, već je takođe naglasila savršen spoj njih dvoje. Dinamična sinergija je bila očigledna jer su izvršni direktori istakli zajedničku posvećenost globalnoj izuzetnosti, naglašavajući trajni značaj partnerstva.

Luxury Experience