Panamera Turbo Sonderwunsch - istraživanje bezgranične personalizacije

Porsche nastavlja da podiže lestvicu individualnosti sa trećom generacijom Panamera modela.

Predstavljen u Šangaju, Panamera Turbo Sonderwunsch je svedočanstvo posvećenosti brenda ispunjavanju posebnih želja svojih pronicljivih kupaca.

Termin „Sonderwunsch“, u prevodu „posebne želje“ na nemačkom, zauzima centralno mesto u Porsche Exclusive Manufaktur programu. Ova inicijativa omogućava kupcima da uđu u carstvo prilagođavanja, gde njihovi lični snovi o sportskom automobilu mogu postati stvarnost. Panamera Turbo Sonderwunsch jedinstvena kreacija, služi kao vizuelna manifestacija bezgraničnih mogućnosti koje ovaj program nudi.

U srži Porsche filozofije je verovanje da je individualnost moderan oblik luksuza. Nova Panamera, direktno iz fabrike, može se pohvaliti raznolikom lepezom boja, presvlakama, dekorom i akcentnih detalja, zadovoljavajući širok spektar ukusa. Za one koji traže još ekskluzivnije i personalizovanije iskustvo, program Sonderwunsch  pruža konsultacije, pažljivo planiranje i stručno izvođenje prilagođenih boja i preferencija materijala, pa čak i izradu prilagođenih vozila.

Tokom svetske premijere novog modela Panamera Turbo Sonderwunsch u Šangaju, Porsche će pokazati opsežne opcije dostupne kroz program Sonderwunsch. Kupci će iz prve ruke videti kako se njihove vizije mogu transformisati u visoko individualizovanu Panameru, odražavajući njihove jedinstvene ukuse i preferencije.

Eksterijer Panamera Turbo Sonderwunsch je vizuelno remek-delo, sa dvobojnom završnom obradom sa specijalno kreiranim tonom boje, Leblon Violet Metallic. Ova jedinstvena ljubičasta nijansa, sa primesama kestena, neprimetno se pretvara u crnu u zadnjem delu automobila, pokazujući umeće brenda Porsche i Exclusive Manufaktur jedinica. Zatamnjeni farovi, zadnja svetla i prozori doprinose prepoznatljivom izgledu automobila.

Ono što istinski izdvaja Sonderwunsch Panamera Turbo je upotreba prozirnog premaza koji sadrži ljuspice od pravog zlata. Ovaj složeni detalj stvara vrhunski izgled sa efektom dubine, podižući estetiku automobila do neuporedivih visina. Trake u novorazvijenoj boji, Avium Metallic, sa integrisanim logotipom Sonderwunsch, dodaju dodatni sloj sofisticiranosti. Točkovi od 21 inča i okviri bočnih prozora su završeni u Avium Metallic boji, pokazujući preciznu pažnju na detalje koja definiše Porsche.

Zadnji deo automobila Panamera Turbo Sondervunsch krase logotipi, koji naglašavaju nivo izrade koji ulazi u svaki aspekt ovog izuzetnog vozila.

Luxury Experience