NOVITEC lansira Ferrari 296 GTB od 868 KS

Automobilski svet je opčinio Ferrari 296 GTB, revolucionarni hibridni sportski automobil koji kombinuje stil, performanse i inovacije.

Podižući ovo čudo na nove visine, NOVITEC, poznat po svojoj stručnosti i prefinjenosti u dizajniranju automobila, predstavio je sofisticiranu paletu poboljšanja koja ne samo da podižu estetsku privlačnost ovogo modela, već i oslobađaju njegovu pravu snagu na putu.

NOVITEC komponente karoserije, napravljene od karbona sa izloženom strukturom, dodaju dašak uzbuđenja izgledu Ferrari 296 GTB. Ne samo da poboljšavaju vizuelnu privlačnost, već optimizuju aerodinamičku silu pritiska pri velikim brzinama, što dovodi do poboljšane stabilnosti pri upravljanju. Rezultat je dvosed koji ne samo da izgleda uzbudljivo, već se i odlično ponaša na putu. U saradnji sa američkim proizvođačem točkova Vossen, NOVITEC je razvio po meri kreiranu kombinaciju guma/točak za 296 GTB. Sa prečnikom od 21 i 22 inča, ovi točkovi doprinose dinamičkom upravljanju. Izbor guma visokih performansi dodatno naglašava klinasti oblik dvoseda, obezbeđujući izvanredno prianjanje na putu.

Za entuzijaste koji traže više snage, NOVITEC nudi profesionalnu nadogradnju za twin-turbo V6 motor hibridnog sportskog automobila. Kroz kombinaciju visokoefikasnih turbo ulaza, izduvnog sistema visokih performansi i sportskih katalizatora, dodatnih 38 konjskih snaga se dobija iz motora. Ovo poboljšanje rezultira izuzetnom snagom sistema od 868 KS, pružajući zaista dinamične performanse na putu.

NOVITEC dizajneri nisu ostavili na stranu poboljšanje aerodinamike Ferrari 296 GTB. Karbonski elementi sa izloženom strukturom, kao što su spojler na prednjem delu i zadnji spojler, doprinose postizanju optimalne aerodinamičke ravnoteže između prednje i zadnje osovine. Difuzor, bočni delovi zadnje maske i preklopni paneli dodatno optimizuju protok vazduha, stvarajući vizuelno zapanjujući i aerodinamički efikasan sportski automobil.

Sportske opruge NOVITEC, prilagođene ekstremno niskoprofilnim gumama, smanjuju visinu za oko 35 milimetara, naglašavajući sportsku prirodu automobila. Za one koji traže praktičnost, dostupan je hidraulički sistem prednjeg podizanja, koji omogućava podizanje prednjeg kraja za oko 40 milimetara pritiskom na dugme.

Novitec takođe nudi niz drugih nadogradnji uključujući unutrašnje komponente i još mnogo toga, a više informacija o novom Novitec Ferrari 296 GTB možete saznati na sajtu brenda.

Luxury Experience