Luka Dončić se ponovio šestotočkašem vrednim 250.000 dolara

Bek Dalas Maveriksa je navodno potrošio 250.000 dolara na neverovatan šestotočkaš Apocalypse Hellfire.

NBA zvezda i igrač Dalas Maveriksa oduševio je prošle nedelje prisutne kada je stigao u American Airlines Arenu vozeći neverovatan automobil: potpuno crni Hellfire kompanije Apocalipse Manufacturing.

Nije da ranije nismo videli sportiste da voze egzotična vozila – posebno one koji će ove sezone zaraditi preko 37 miliona dolara – ali Apocalypse Hellfire 6x6 23-godišnjeg košarkaša podiže takmičenje na još viši nivo. Super automobili Apocalypse su definitivno među „najnečuvenijim“ vozilima koja trenutno možete kupiti u SAD. Kompanija sa sedištem u Floridi uzima već impozantan model — poput Ram TRX ili Mercedes-Benz G-Wagen- — i čini ga još moćnijim dodavanjem još jednog kompleta točkova ili zamenom motora nekim jačim. 

Hellfire je zasnovan na najimpozantnijem džipu 4×4, Gladiatoru. Apocalypse je produžila zadnji deo automobila tako da modifikovano vozilo ima ukupnu dužinu od 6,25 metara od branika do branika. Šasija je takođe postavljena na drugu osovinu i podignuta na visinu od 2,04 metra, nešto više od samog igrača. Vozilo je takođe opremljeno čeličnim branikom, ugaonim krilima i ofarbano je mat crnom bojom. Sa izuzetkom dodavanja seta točkova, najveća modifikacija je ispod haube, gde se nalazi Chevrolet LS3 motor, baš kao onaj koji se nalazi u šestoj generaciji Corvette automobila. Prema Apocalypse, njegova snaga dostiže oko 500 konja, koji se preko automatskog menjača šalju na šest točkova vozila.

Dončić je video vozila Apokalipse 6×6 na TikToku i kontaktirao kompaniju da kupi jedno od njih. U stvari, koštalo ga je skoro 250.000 dolara, dok cene na sajtu Apokalypse počinju od 150.000 dolara.

Dončić je pokazao svoju ljubav prema američkim automobilima ranije ove godine kada se pojavio u areni u prelepo restauriranom Chevrolet Camaru prve generacije u metalik plavoj boji. Ostaje da se vidi koliko će posebno biti sledeće vozilo all star košarkaša.

Luxury Experience