Naran Automotive prihvata porudžbine za hiperautomobil od 2 miliona evra

Svet hiperautomobila je spreman za dramatičnu promenu sa predstojećim predstavljanjem Naran Hiper kupea od strane Naran Automotive.

Ovo izuzetno vozilo trebalo bi da ima svoj debi krajem juna u živopisnom gradu Andermat u Švajcarskoj. Sa samo trideset devet jedinica koje treba izraditi, svaka po ceni od 2 miliona evra, ovaj hiper-kupe obećava nenadmašnu mešavinu snage, luksuza i izrade po meri.

Naran Automotive je kreacija Amerha Narana, vizionarskog preduzetnika iz Zimbabvea. Sa iskustvom u dizajnu proizvoda i uspešnom karijerom u VVIP transportnoj industriji preko Vimana Private Jets, doživotna strast Amerha Narana prema vozilima visokih performansi kulminirala je u Naran Hiper kupeu. Ovaj automobil predstavlja njegovu ambiciju da spoji neuporedive performanse sa luksuznim prilagođavanjem.

Naran Hiper-Coupe se ističe svojim zadivljujućim dizajnom, razvijenim u partnerstvu sa WYN Design. Vozilo ima elegantnu estetiku inspirisanu motosportom u kombinaciji sa praktičnošću konfiguracije sa četiri sedišta, omogućavajući zajednička iskustva pri velikim brzinama. Sa 5,0-litarskim tvin-turbo V8 motorom, hiper-kupe isporučuje neverovatnih 1.000 KS, što ga pozicionira kao najbrži neelektrifikovani četvorosed na svetu.

Uđite u Naran Hiper-Coupe i dočekaće vas enterijer koji odiše luksuzom i veštinom izrade. Kabina je ukrašena vrhunskom italijanskom kožom, aluminijumom i minimalističkim tekstilom, osiguravajući prefinjeno i raskošno okruženje za vožnju. Svaki element je dizajniran da poboljša iskustvo vožnje, nudeći i udobnost i stil u jednakoj meri.

Naran Automotive se izdvaja izvanrednim nivoom prilagođavanja. Svaki hiper-kupe može biti prilagođen tačnim željama vlasnika, od jedinstvenih efekata mermera i granita do ukrasa od zlatnih listova. Prototip modela, sa upečatljivom spoljašnjošću sa temom rubina i akcentima od zlata, predstavlja primer posvećenosti brenda stvaranju jedinstvenih remek-dela koja odražavaju lični ukus vlasnika.

Sa proizvodnjom ograničenom na samo trideset devet jedinica, Naran Hiper-Coupe je pravi kolekcionarski predmet. Svako vozilo će biti pojedinačno dobiti ime od strane vlasnika, dodajući lični pečat ovom već ekskluzivnom hiperautomobilu.

Naran Automotive sada prihvata depozite od 350.000 evra pružajući retku priliku kolekcionarima da steknu zaista jedinstveno delo automobilske umetnosti.

Luxury Experience