Najskuplji poklon za Dan zaljubljenih - ružičasti Bugatti Chiron

Iako je Dan zaljubljenih prošao, mnogi od nas su i dalje pod utiskom poklona ili gestova koje su dobili, kao znak predane ljubavi…

Veći deo ljudi na planeti skakao bi od sreće kada bi dobio na poklon Bugatti električno kuvalo, ali u paralelnom univerzumu onih najbogatijih, situacija je sasvim drugačija. Tako je jedna mlada dama od svog voljenog na poklon dobila prilagođeni roze-beli Bugatti Chiron. Alice je unikatni Bugatti Chiron Sport model koji je njen suprug naručio posebno za nju, a što je još interesantnije svilenkasta roze nijansa nikada do tada nije korišćena na bilo kom Bugatti modelu.

Jasno nam je – era romantičnih večera pod svetlošću sveća, cveća i bombonjera je davno prošla, osim ukoliko svi ti aksesoari nisu bili bezbedno ušuškani unutar prtljažnika ovog superautomobila. Po ceni od 3.3 miliona dolara, model je naručen u H.R. Owen prodajnom salonu u Londonu, a vlasnik je blisko sarađivao sa dizajnerima brenda iz Francuske, kako bi svoju suprugu oduševio savršeno kreacijom.

Identiteti i gospodina koji je naručio ovaj model i njegove supruge ostali su obavijeni velom tajne – mada možemo pretpostaviti da se ona zove Alice, budući da se taj ispis nalazi na uzglavljima sedišta.

Ken Ču, CEO H.R. Owen prodajnog salona, izjavio je: “Počastvovani smo što smo odigrali važnu ulogu u povezivanju našeg klijenta sa neverovatnim Chiron Sport modelom. Kupac nas je kontaktirao sa jasnom estetskom vizijom, a mi smo oduševljeni što smo mogli da odgovorimo na sve njegove potrebe i kreiramo najambiciozniji model ikada”.

Šta će ovaj gospodin pokloniti svojoj dragoj sledeće godine, ostaje da vidimo.