Najnoviji Land Rover Defender kabriolet by Heritage Customs

Heritage Customs, poznat po svom radu u transformacijama automobila Land Rover Defender po narudžbini, ponovo je privukao pažnju automobilskog sveta svojom najnovijom kreacijom - Sunbeam Yellow Valiance kabrioleta.

Ova druga iteracija kabrioleta Land Rover Defender 90 je svedočanstvo posvećenosti Heritage Customs izuzetnosti, omogućavajući klijentima da kreiraju sopstveni personalizovani Valiance kroz program Carchitecture.

Napravljen po tačnim specifikacijama kupaca, Valiance Convertible crpi inspiraciju iz DNK dizajna legendarnog Land Rover Defendera. Heritage Customs nudi ovu kabrioletsku opciju kao proširenje svog modela Valiance, poboljšavajući je poznatim Magic Metal opcijama eksterijera i enterijera, kovanim točkovima, jedinstvenim kožnim ukrasima i opcionim sportskim sedištima.

Sunbeam Yellow Valiance Convertible dolazi u upečatljivoj žutoj nijansi koja je kombinovana sa crnim detaljima kao što su Heritage Customs bočni otvori i ručno izrađeni gornji deo od tkanine koji stvara vizuelno zadivljujuće vozilo. Ovaj kabriolet prati uspeh prvog kabrioleta Land Rover Defender 90 na svetu i predstavlja hrabar i dinamičan izbor dizajna.

Unutar kabrioleta, tema crno-žute boje nastavlja se sa izvanrednom crnom unutrašnjosti od prošivene kože. Ovaj enterijer je napravljen sa posebnom pažnjom na detalje, crpeći inspiraciju iz klasične ere automobila sa otvorenim krovom kako bi se stvorila bezvremenska i luksuzna estetika.

Enterijer od crne prošivene kože ima upečatljive žute kontrastne šavove, dodajući dinamičan i sportski štih kabrioletu Valiance. Instrument tabla, ukrašena 3D ugraviranim aluminijumskim umecima, prikazuje moderan izgled koji podseća na izgled starih automobila sa otvorenim krovom. Ovi detalji ne samo da pružaju vizuelnu gozbu, već i dodaju taktilnu dimenziju iskustvu vožnje.

Svaki aspekt enterijera je pažljivo razmotren i ručno izrađen, odražavajući posvećenost Heritage Customs izradi po meri. Heritage Customs logo je utisnut na naslonima za glavu, a jedinstvene šare na kožnim sedištima dopunjene su vezenim natpisom HERITAGE CUSTOMS na naslonima. Ovaj pedantni vez dodaje dašak ekskluzivnosti, čineći svaki Valiance kabriolet sa ovim enterijerom pravim remek delom automobilske umetnosti.

Heritage Customs najavljuje uspešan početak proizvodne linije Valiance Convertible. Pažnja tima posvećena detaljima dovela je do povećanja proizvodnje kako bi se zadovoljila rastuća potražnja za ovom kultnom konverzijom Valiance Convertible. Automobilski entuzijasti i zaljubljenici u Valiance sa nestrpljenjem mogu da očekuju otkrivanje sledeće iteracije Heritage Customs Valiance Convertible u bliskoj budućnosti.

Luxury Experience