Mansory osvežava Audi RS Q8

Mansory je predstavio osveženu varijantu Audi RS Q8 modela, koja definitivno ne izgleda nimalo loše, što se možda ne može reći za druge kreacije sa njihovim potpisom…

Za početak, nemačka kompanija radila je na unapređenju 4.0 litarskog twin-turbocharged V8 motora RS Q8 modela. Kako bi to postigli, oni su tjunirali ECU i instalirali izduvni sistem visokih performansi. Ove promene označavaju da V8 sada izbacuje 769 konjskih snaga i 1.000 Nm obrtnog momenta, što je neverovatni porast u odnosu na standardnih 591 KS i 799 Nm.

Zahvaljujući ovoj dodatnoj snazi, Mansory model može ubrzati od nula do sto kilometara na čas za samo 3.3 sekunde, što je za pola sekunde brže u odnosu na fabrički primerak. Pored toga, maksimalna brzina ovog popularnog SUV modela ide do 320 kilometara na čas.

Gledano sa estetske strane, Mansory je definitivno dao sve od sebe kako bi osvežio izgled SUV modela, ali nisu preterali. Sa prednje strane, RS Q8 sadrži novi karbonski spliter, dok karbon takođe krasi okruženje prednje rešetke hladnjaka. Tu je i agresivna hauba sa dva velika usisnika, sa crvenim akcentima.

Druge modifikacije uključuju opremanje specijalnih lukova točkova, crne točkove po meri od 24 inča, interesantne stranice i prerađenu zadnju masku koja sadrži krovni spojler, difuzer, quad izduvni sistem i sekundarni spojler. Kada govorimo o enterijeru, prilagođavanja uključuju karbonske akcente i Mansory volan.