Lamborghini Urus dobija novu ekskluzivnu verziju

Ljubitelji automobila verovatno kroz svaki razgovor o spektakularnim četvorotočkašima moraju provući makar jedan Lamborghini…

Ovoga puta, dajemo im novi razlog za to – novi Lamborghini Urus Graphite Capsule. Kao da samo posedovanje Lamborghini Urus modela nije bilo poslastica samo po sebi, italijanski brend superautomobila sada vam daje priliku da dodate još jednu dozu ekskluzivnosti ovom vrhunskom SUV modelu. Neki će reći da ovo specijalno izdanje nije neophodno, ali složićete se da je svakako dobrodošlo.

Lamborghini Urus Graphite Capsule dobio je četiri nove nijanse eksterijera, poput bele – Bianco Monocerus, crne – Nero Noctis i dve opcije sive – Grigio Nimbus i Grigio Keres. Kada pogledate malo bolje, shvatićete da su i dodatni delovi, poput prednjeg, zadnjeg i stranica, dobili mat boju.

Štaviše, kako je odlučeno – prednji spliter, inserti vrata i zadnji spojler dobili su jednu od četiri akcentne boje: narandžastu – Arancio Leonis, kao i Arancio Dryope, žutu – Giallo Taurus i zelenu – Verde Scandal. Da li će ovo pomoći Urusu da se izdvoji u masi? Pa, preformulisaćemo ovo pitanje – da li je Urusu zaista bila potrebna pomoć da se izdvoji?

Sa tim na umu, očigledno je da Taigete točkovi od 23 inča ostavljaju snažan utisak. Razvijeni posebno za Graphite Capsule kolekciju, ovi točkovi takođe će dobiti dozu akcentne boje, dok je izduvna grana dobila crni hromirani finiš.

U enterijeru, Lamborghini je dodao mračne detalje od anodizovanog aluminijuma na kontrolnoj tabli i panelima vrata, u kombinaciji sa mat finiširanim karbonskim intarzijama, koje predivno prate celokupnu grafitnu temu.

Eksterijerne akcentne boje koje smo pomenuli malopre nisu izostavljene ni u enterijeru, gde je tapacirung ponuđen u kontrastnim tonovima sa akcentnim obodima, šavovima i vezenim logoima. Sa preko 16 kombinacija boja u ponudi, Urus Graphite će definitivno zadovoljiti želje svih ljubitelja ekskluzivnosti.

U ponudi je čak i specijalna opcija koja nudi ventilisana Alcantara sedišta. Ukoliko želite da budete deo Lamborghini Urus Graphite Capsule klana, znajte da njegova cena startuje od 218.000 dolara.