Lamborghini pretvoren u automobil za Betmena

Verovali ili ne, ovaj automobil koji deluje kao savršeni dizajn za Betmena, zapravo je Lamborghini…

Delo ljudi iz Caresto studija iz Švedske, ovaj dizajn kreiran je za 2016 Gumball 3000 događaj, iako neki od nas čvrsto veruju da je on zapravo namenjen mračnom vitezu.

Originalni Lamborghini je u potpunosti svučen, redizajniran i ponovo konstruisan sa funkcionalnošću na umu, sa telom od karbona, napravljenom uz pomoć kalupa, koji su kreirani na osnovu CAD crteža. Takođe, tu je i otporni cevasti ram koji pruža neverovatno upravljanje, preteći izgled i definitivno dodatnu bezbednost.

Caresto studio nastavio je dalje i kreirao je u potpunosti nezavisnu prednju i zadnju suspenziju, sa dodatnim vezama sa amortizerima, kako bi ovaj lepotan glatko išao po svakom terenu i u svakoj situaciji. Na prednjem delu, tu je i specijalno dizajnirani deo od aluminijuma.

Ako zavirite ispod haube, primetićete “standardni” V10 Lamborghini motor koji pokreće ovaj neverovatni projekat, što mu daje 560 KS. Sa masivnim točkovima od 26 inča, Arkham je opremljen prenosom brzine sa kvačilom i ABS Brembo kočionim čeljustima u prednjem delu.

U vozačkoj kabini, sam vozač i jedan srećni putnik moći će da uživaju u sedištima od mekane kože sa primamljivm zlatnim šavovima, koje prati LED osvetljenje, klimatizacija i sjajni zvučni sistem. Pitamo se šta Betmen voli da sluša dok juri za Džokerom…

D.Ć.