Lamborghini pravi revoluciju na tržištu super SUV vozila sa Urus SE

Automobili Lamborghini je još jednom prkosio očekivanjima predstavljanjem Urus SE, označavajući značajnu prekretnicu u istoriji brenda.

Predstavljen kao prva hibridna plug-in verzija Lamborghini Super SUV modela, Urus SE postavlja novi standard za performanse, efikasnost i zadovoljstvo u vožnji u svojoj kategoriji.

U srcu Urus SE nalazi se njegov revolucionarni hibridni pogon, koji se može pohvaliti impresivnom snagom od 800 KS. Urus SE dolazi sa kombinacijom 4,0 litarskog V8 twin-turbo motora sa 620 konjskih snaga, elektromotora sa 192 KS, litijum-jonske baterije od 25,9 kWh i osmostepenog automatskog menjača, održavajući uzbudljive performanse po kojima su Lamborghini vozila poznata.

Besprekorna integracija ovih izvora energije obezbeđuje optimalne performanse u svim uslovima vožnje uz smanjenje emisija za impresivnih 80%.

Model takođe uvodi nove režime vožnje posebno prilagođene njegovoj hibridnoj prirodi, uključujući EV Drive, Hybrid, Performance i Recharge, pored standardnih Lamborghini opcija.

Štaviše, Urus SE nudi izuzetan električni domet vožnje od preko 60 km, što ga čini raznovrsnom i ekološki prihvatljivom opcijom za gradsko putovanje. Integracija četiri nove strategije električnih performansi (EPS) zajedno sa postojećim režimima vožnje pruža vozačima neviđenu kontrolu i prilagođavanje njihovog iskustva vožnje.

U pogledu dizajna, Urus SE pomera granice estetike SUV svojom dinamičnom i mišićavom formom. Od novog dizajna haube do redizajniranog zadnjeg difuzora, svaki element eksterijera Urus SE je pažljivo dizajniran tako da optimizuje aerodinamičku efikasnost i prenese osećaj atletizma.

Unutar kabine, očigledan je DNK dizajna Lamborghini “feel like a pilot“, sa fokusom na lagane materijale i intuitivnu tehnologiju. Ažurirana kontrolna tabla ima veći ekran osetljiv na dodir od 12,3 inča, neprimetno integrisan sa Lamborghini infotainment sistemom (LIS) za poboljšanu povezanost i korisničko iskustvo.

Sa nizom dostupnih opcija prilagođavanja, uključujući preko 100 boja karoserije i 47 kombinacija enterijera, vlasnici mogu zaista učiniti svoj Urus SE jedinstvenim remek-delom. Bilo da se radi o izboru aluminijumskih felni ili izboru unutrašnje opreme, svaki detalj može biti skrojen tako da odražava jedinstveni stil i preferencije vlasnika.

Luxury Experience