Kris Džener je prva vlasnica novog Rolls Royce Ghost modela

Kris Džener nije samo fan Rolls-Royce automobila – ona ih strastveno voli i obožava…

Baš iz tog razloga, matrijarh najgledanijeg reality TV programa postala je prva osoba u Sjedinjenim Državama koja je vlasnik sasvim novog Rolls Royce Ghost modela. Kako saznajemo, Kris je svoj novi Rolls dobila neposredno pred Dan zahvalnosti i još uvek je jedna od retkih osoba koje mogu uživati u vožnji redizajniranog salona.

I dok je bilo koji Rolls Royce predmet žudnje za mnoge od nas, njen metalik crni Ghost će u vama probuditi zavist. Redizajniran od poda do plafona za iduću godinu, ovaj četvorotočkaš je više fokusiran na vozače u odnosu na svoje prethodnike. Među brojnim poboljšanjima, tu je i nova sasvim aluminijumska arhitektura automobila, pogon na sva četiri točka, redizajnirano vešanje i osvetljenja maska. Pored toga, ovaj model je primetno tiši u odnosu na prethodne.

Kako saznajemo, cena ovog modela je 333.000 dolara, a kao savršeni novitet, on je Rolls Royce još jednom postavio na tron najluksuznijeg brenda na svetu. Nismo iznenađeni činjenicom da ovo nije prvi Rolls Royce model koji je u garaži Kris Džener – tokom proteklih nekoliko godina, ona je kupila nekoliko njihovih automobila, uključujući Dawn i Cullinan. Za razliku od nekih vlasnika Rolls modela koji preferiraju i uslugu ličnog vozača, Džener voli da se sama nađe za volanom!

Ipak, iako je njena garaža puna Rolls Royce modela, njena kolekcija je prilično slaba ako je uporedimo sa kolekcijom njene ćerke Kajli. Najmlađa Kardašijan-Džener dama ima kolekciju ultra luksuznih automobila, uključujući Bugatti Chiron, Lamborghini Aventador, LaFerrari Aperta i tri Rolls Royce Wraith modela.