Kim Kardašijan potrošila 73.000 dolara da „obuče“ Lamborghini Urus u Skims tkaninu za donji veš

Kim Kardašijan, vlasnica brenda Skims, pokazuje svetu da želi da živi luksuzno, da se odmara, putuje i da uroni u Skims. Da bi to postigla, američka rijaliti TV zvezda je jednom modifikovala svoj Lamborghini Urus i „obukla“ automobil u tkaninu od koje se izrađuje donji veš njenog brenda.

Lamborghini Urus je pretrpeo najskuplje i „najmekše“ modifikacije, sa celim automobilom umotanim u Skims tkaninu. Modifikacija automobila, poznata kao marketinški trik, koštala je Kim 73.000 dolara. Kardašijan je koristila Skims belu tkaninu i pokrila sve, osim farova, zadnjih svetala, prozora i auspuha. Ona je podelila fotografije superautomobila na Instagramu i napisala, “KIMMY HAD A LITTLE LAMB-BO!!! OMG, zar ovo nije najslađa i najsmešnija stvar ikada??? Novi Lambo sa svim udobnim tkaninama Skims.”

Ovo nije prvi put da se Kim Kardašijan prepusti nekom skupom preuređenju automobila. Mogla je da kupi još jedan auto za toliki novac, iako to ne bi bio Lamborghini Urus. Majka četvoro dece je takođe potrošila 21.300 dolara na farbanje i ukrase za svoj Mercedes Maybach.

Njena sestra Kajli Džener takođe je potrošila ogromnih 20 hiljada dolara na ružičastu kožnu unutrašnjost i graviranje na svom Rolls Royce Ghost automobilu i još 10 hiljada dolara na prilagođenu narandžastu foliju na njenom Mercedes Benz G-Wagon automobilu.

Porodica je nesumnjivo opsednuta time da njihovi superautomobili izgledaju personalizovano i po njihovoj želji. A ako ste „išli u korak sa Kardašijanovima“, znate da je promena izgleda preko noći prava sitnica za ovaj klan.

Luxury Experience