Kako je jedan vlasnik Ferrari Testarossa transportovao svoj novi TV

Ko bi rekao da poklopac motora Ferrari Testarossa može poslužiti i kao prtljažni prostor?

Pa, znamo da postoji minimum jedan vlasnik ovog lepotana koji se slaže sa tom tvrdnjom, a u to nas uverava i postojeća fotografija, koja je osvanula na Reddit platformi. Kao što možete videti, Samsung TV je zavezan za poklopac motora ovog klasičnog italijanskog sportskog modela. Njegove tablice su zamagljene, tako da nemamo nikakve informacije o samom automobile ili njegovom vlasniku, ali deluje da je fotka nastala negde u Evropi. Skoro svi superautomobili poznati su po manjku prtljažnog prostora, a Testarossa svakako ne odstupa od tog pravila. Zapravo, Ferrari ima maleni prednji prtljažnik, u koji jedva da može stati mala putna torba, a kamoli masivni TV.

Ipak, vlasnik Ferrarija pomsilio je da bi bilo super kada bi u svom vrhunskom automobilu pošao u kupovinu. Verovatno je pomsilio da ništa ne može poći po zlu. Vezivanje jelke za krov superautomobila je čudni trend koji nikada nismo razumeli, ali ipak, on makar predstavlja lepu fotografiju. Videti Samsung UHD TV od 48 inča u sličnoj poziciji, pritom “vezan” lepljivom trakom, jednostavno je presmešno.

Ispod televizora, nalazi se 4.9 litarski motor, kome je definitivno potrebno dobro hlađenje kako bi kvalitetno radio, a njegova blokada, poput ove, definitivno može dovesti do pregrevanja. Zašto bi iko rizikovao oštećenje predivnog i klasičnog Ferrari automobila koji može prodati po ceni od 125.000 dolara zbog televizora koji košta 2.000? Pa, setite se da živimo u zaista bizarnom svetu.