Kako izgleda najnoviji Rolls Royce Kajli Džener vredan skoro pola miliona dolara

Kajli Džener često iznenađuje i zaprepašćuje svoje fanove uvidima u njen privatni život…

Bilo da se radi o njenoj vili, garderoberu u kom se nalaze najluksuznije tašne sveta, njena kancelarija ili njen automobil, Kajli se definitivno ne stidi da svoj novac troši na neverovatne luksuze. Primer koji to potvrđuje je njen najnoviji automobil – personalizovani roze Rolls Royce SUV. Nakon godinu dana čekanja, Kajli je konačno mogla da sedne u automobil iz svojih snova, što je naravno podelila sa svojim fanovima na različitim društvenim mrežama.

Kao što se moglo videti na njenom Instagram nalogu, automobil je dobio predivnu nijansu roze boje u enterijeru, sa preslatkom gravurom na kojoj piše “Stormi’s Mom”. Automobil ju je koštao skoro pola miliona dolara, pa je njegov enterijer kreiran od pink kože, baš kao i volan.

Stormi će definitivno uživati u vožnji po gradu, pošto je nebo automobila dekorisano let diodama koje trepere. Kajli je odlučila da kupi automobil koji je težak 2.7 tona, a koji izbacuje 563 konjske snage iz svog twin-turbo benzinskog V12 motora.

Personalizovani Rolls Royce Cullinan neće biti usamljen u Kajlinoj garaži, jer ona poseduje beli Bugatti Chiron, narandžasti Lamborghini Aventador, frapućino braon G-Classu, retki LaFerrari Aperta i brojne unikatne Rolls Royce modele pravljene po meri.