Jannarelly Automotive otkriva specijalna izdanja koja ostavljaju bez daha

Tvorac automobila po meri iz Dubaija, Jannarelly Automotive, proslavlja svoj zvanični ulazak na britansko tržište, predstavljajući ne jedan, već pet specijalnih UK modela svog veličanstvenog Jannarelly Design-1.

UK Edition automobil će biti dostupan u beloj, plavoj, crvenoj, zelenoj i sivoj boji, dok će svaki model imati belo okruženje rešetke hladnjaka, karbonski poklopac motora, jedinstvene Union Jack nalepnice i UK Edition metalne plakete.

UK Edition automobili reflektuju trkačko nasleđe Velike Britanije, istovremeno koristeći najbolje moderne materijale i vrhunsku tehnologiju, kako bi svojim klijentima ponudili unikatno, klasično isksutvo vožnje, sa opčinjavajućim inžinjeringom i dizajnom 21.veka. Sa cenom koja iznosi oko 150.000 dolara, ovi modeli rađeni po meri su skoro 70.000 dolara skuplji od standardne Jannarelly Design-1 verzije.

Modeli specijalnog izdanja će sadržati istu ultra laganu cevastu šasiju, koju prati moćni V6 motor sa unutrašnjim sagorevanjem od 3.5 litara, koji može proizvesti 325 konjskih snaga i 371 Nm obrtnog momenta. Sva snaga se šalje na zadnje točkove uz pomoć šestostepene ručne transmisije.

Kada shvatite da Design-1 model teži samo 810 kilograma, shvatićete da je munjevito brz. Veličanstveni sportak od 0 do 100 kilometara na čas ubrzava za manje od četiri sekunde, dok maksimalno, može razviti brzinu od 217 kilometara na čas. Maksimalna brzina možda ne deluje impresivno u poređenju sa hiperautomobilima koji su davno prevazišli ovu cifru, ali ipak verujemo da Jannarelly Design-1 može biti savršena igračka za trkačke staze.

U slučaju da niste znali, Entoni Džanareli je slavni dizajner automobila koji je odgovoran za W Motors Fenyr SuperSport i Lykan HyperSport. On se pre nekoliko meseci udružio sa svojim prijateljem, Frederikom Žulioom, kako bi zajedno osnovali jednu od najjedinstvenijih proizvodnji automobila u čitavom svetu – Jannarelly Automotive. Možemo slobodno reći da je Design-1 već sada dobio status pravog hita.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu