Influenseru preti 10 godina zatvora zbog viralnog uništavanja Lamborghini Huracan modela

Influenser koji je napravio viralni klip sa dve žene koje ispaljuju vatromet iz helikoptera na Lamborghini vredan 300,000 dolara konačno je uhapšen i suočava se sa kaznom do 10 godina zatvora.

Ako ste se ikada pitali kako neki YouTuberi mogu izvesti zaista intelektualno izazovne vratolomije za preglede i izvući se nekažnjeno, ovo može delovati kao zaslužena odmazda, ili, samo primer kako se novac poreskih obveznika koristi na neki način loše. YouTube ličnost Suk Min Čoi, poznat i kao Aleks Čoi, sa preko milion pretplatnika, uhapšen je zbog viralne vratolomije snimljene prošle godine, jedne od mnogih koje je YouTuber prethodno postavio.

Video pod nazivom „Uništavanje Lamborghinija vatrometom“ prikazuje dve žene kako ispaljuju vatromet iz helikoptera na Čoija, koji je za volanom Lamborghini Huracan modela. Video je prvobitno postavljen kao proslava 4. jula, ali je od tada uklonjen sa Čoijevog kanala.

Dvadesetčetvorogodišnji Aleks Čoi sada se suočava sa kaznom do 10 godina zatvora ako bude proglašen krivim, prema federalnoj tužbi koja ga optužuje za nesmotreno ugrožavanje ljudi ili imovine. S obzirom na to da se veruje da je video snimljen na suvom jezeru El Mirage u okrugu San Bernardino, praktično usred ničega, to je teško prihvatiti.

Pilot helikoptera je navodno izgubio licencu zbog upravljanja na nesmotren način, i bez vidljivog N broja. Iako je mogućnost povrede Aleksa Čoija, žena ili filmske ekipe bila stvarna, čini se da je YouTuber bio nesrećni žrtveni jarac za sprovođenje zakona u ovom slučaju.

Postoji rastuće nezadovoljstvo protiv YouTubera koji postavljaju opasne vratolomije za preglede, što ponekad rezultira oštećenjem imovine, okoline ili ljudi. Dakle, svakako postoji slučaj za ograničavanje nekih besmislenih vratolomija proizvedenih samo za zabavu i preglede. Ali ako tvorac te vratolomije preduzme potrebne mere predostrožnosti kako bi osigurao bezbednost okoline i svih uključenih, možda je na neki način puštanje gluposti (ili hrabrosti, kako god se to može nazvati) da ide svojim tokom pravi put. Ako ništa drugo, to čini zabavan sadržaj.

Luxury Experience