Extraordinary Journeys: Bentley Bentayga kolekcija inspirisana izvanrednim putovanjima

Bentley studio Mulliner predstavio je izvanrednu novu seriju Bentayga modela inspirisanih čudima putovanja, prirode i blagostanja.

Kolekcija Extraordinary Journeys odaje priznanje Bentley kompaniji i njenom doprinosu globalnom iskustvu putovanja, dizajniranom da ponudi „once-in-a-lifetime“ avanture sa ekskluzivnim pristupom lokalnoj kuhinji, dizajnu, arhitekturi i wellnessu. Ova specijalna serija poziva kupce da istraže destinacije širom sveta, sa novim kalendarom putovanja koji se objavljuje svake godine.

Dizajneri odeljenja Mulliner su majstorski uhvatili suštinu ovih destinacija, prevodeći ih u materijale po meri, boje, završne obrade i jedinstvene detalje koji unose duh avanture u svakodnevne vožnje. Kolekcija sadrži pet jedinstvenih tema: Novi Meksiko, Skandinavija, Kina, Novi Zeland i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Bentayga Azure, centralni deo ove kolekcije, dizajniran je za putovanja na velike udaljenosti bez premca, kombinujući prostran enterijer sa luksuznom udobnošću. Kolekcija Extraordinary Journeys predstavlja luksuz sa nijansama enterijera po meri i topografski izvezenim jastucima koji odražavaju izabrani region. Svako vozilo je napravljeno da pređe svet sa stilom, prigrli lepotu prirode, poboljša blagostanje i učini svako putovanje događajem za sebe.

Meksiko

Izdanje Bentayga New Mexico prikazuje grubu lepotu i drevno nasleđe regiona. Odlikuje se toplim braon i žutim tonovima, sa dvobojnom šemom boja Amber i Burnt Oak. Paleta enterijera uključuje nijanse peska, kamel i koralnu, sa bakarnim akcentima koji podsećaju na planine Sangre de Kristo i živopisne kanjone. Ovo izdanje je savršeno za putovanja kroz živopisne predele ka Santa Feu.

Skandinavija

Inspirisan skandinavskom zadivljujućom prirodnom lepotom i ekološkom osetljivošću, ovaj Bentayga model kombinuje Portofino plavu boju liverije i točkove od tamnog safira sa sofisticiranom unutrašnjom paletom Mulliner White, Imperial Blue, svetlo plavim Stratos akcentima i furnirom „sa otvorenim porama“. Ovo izdanje odražava kristalno čiste fjordove, održivu arhitekturu, spa centre i lagom lifestyle koji se doživljava na Bentley skandinavskom putu.

Kina

Kinesko izdanje oličava spokoj i opuštenost, sa spoljašnjom bojom Arabica i srebrnim točkovima Pale Brodgar. Unutrašnjost sadrži kožu u boji lana, hrasta, akcente od tvida i zlatno zeleni kameni furnir. Ovo izdanje crpi inspiraciju iz spokojnih pejzaža severozapadne Kine, gde Bentley putovanje obuhvata planine Helan, Alašan Gobi, Huang He reke i pustinju Tenger.

Novi Zeland

Novozelandsko izdanje prikazuje pejzaže koji izazivaju strahopoštovanje i avanturistički duh regiona. Oslikana u belom pesku sa srebrnim točkovima Pale Brodgar, unutrašnjost se može pohvaliti kožom iz Portlanda, akcentima od hrasta, detaljima Highland Hare i furnirom Jeera Green Stone. Ovo izdanje vodi vas kroz južno ostrvo Novog Zelanda, od doline Ahuriri do jezera Tekapo i Južnih Alpa, naglašavajući gastronomiju i vinogradarstvo zemlje.

Velika Britanija

Bentayga inspirisana UK slavi tradiciju i pravi bekstvo sa satenskom bojom Alpine Green i sivim satenskim točkovima. U enterijeru se nalazi British Racing Green, koji evocira Bentley trkačko nasleđe, i Cumbrian Green, koji podseća na Lake District. Ovo izdanje vodi vas na putovanje od Krua do škotskog Kerngorma, koje završava u destileriji viskija Macallan u Spajsajdu.

Bentley Extraordinary Journeys kolekcija a je proslava umetnosti putovanja, koja nudi iskustvo vožnje po meri koje svakom putovanju unosi luksuz, avanturu i duboku povezanost sa prirodom.

Luxury Experience