Džej Zi i Bijonse vlasnici najskupljeg automobila na svetu

Trag koji ih je otkrio? Frižider za šampanjac, koji je dizajniran tako da savršeno odgovara Armand de Brignac flašama, a kao što verovatno znate, Džej Zi je suvlasnik tog brenda…

Džej Zi je možda ultimativni Njujorčanin, ali to ga nije sprečilo da prigrli kalifornijski način života. Pogledajte samo (navodno) najnoviji automobil koji su on i Bijonse dodali svojoj kolekciji. To vozilo je, kako navode brojni mediji, trenutno najskuplje na svetu – Rolls Royce Boat Tail.

Inspirisan Rolls Royce Sweptail modelom vrednim 13 miliona dolara, Boat Tail je najdekadentniji Rolls koji trenutno postoji u svetu. Mereći 5.79 metara u dužini, kabriolet sa nautičkom tematikom ispod haube krije 6.75 litarski V12, nudi mesta za četiri putnika i karbonski modularni krov kojim se može transformisati u uglađeni kupe. Najimpresivniji element ovog modela su svakako njegove pregrade u zadnjem delu koej se otvaraju, a u njima se nalazi frižider za šampanjac, Christofle set za piknik, koktel sto sa stolicama i parasol punih dimenzija.

Još od prošle nedelje, brojni ljudi širom sveta nagađaju da je upravo Džej Zi vlasnik ovog spektakularnog automobila. Prvo su se pojavili izveštaji da je novi vlasnik Amerikanac, a da su on i njegova supruga deo muzičke industrije. Potom, tu je Azure Blue finiš, koji su mnogi videli kao omaž ćerkici slavnog para, Blu Ajvi, dok je šlag na torti hladnjak za šampanjac, koji je popunjen Armand de Brignac flašama, a Džej Zi je suvlasnik slavnog brenda.

Rolls Royce nije želeo da otkrije detalje o vlasniku ovog automobila, ali su naglasili da je u pitanju slavna osoba. Ukoliko je Džej Zi vlasnk Boat Tail modela, svakako nećemo biti iznenađeni.