Džastin Biber je upravo pokazao svoj novi prilagođeni Porsche 968 sa jednim specijalnim detaljem

Pevač je podelio fotografije svog novog automobila, Porsche 968 L’Art, a kako saznajemo, on dolazi sa TAG Heuer štopericom na kontrolnoj tabli…

Džastin Biber je podelio pogled na to kako je proveo proteklu nedelju na Instagramu sa snimcima sa Moncler London Fashion Week revije, nekoliko fotografija uličnog stila i jednom velikom kupovinom koju je dodao u svoju kolekciju. Poslednja fotografija koju je podelio na svom najnovijem postu na društvenim mrežama je Porsche kabriolet koji su radoznale oči fanova ovog brenda brzo identifikovale kao prilagođeno vozilo napravljeno samo za slavnog pevača.

Nova kupovina kanadske pop zvezde bio je Porsche 968 L’Art, model koji je nastao u saradnji Porsche brenda i pariske modne kuće L’Art De L’Automobile, brenda ulične odeće koji je 2017. osnovao bivši mehaničar Artur Kar. Automobil je prvi put predstavljen tokom Nedelje mode u Parizu 2021. godine, a za njegovu izradu u radionici u Parizu bilo je potrebno 18 meseci. Dizajn kombinuje klasične elemente iz 90-ih originalnog Porsche 968 modela, koji je proslavio 30. godišnjicu 2021. godine, sa modernim karakteristikama kao što su redizajnirana zadnja svetla sa natpisom „KAR“ na nekim L’Art dizajnima.

Unutrašnjost automobila takođe ima prilagođene detalje koji su jedinstveni za Porsche saradnju sa L’Art kućom, uključujući sedišta koja je dizajnirao Recaro i koja su finiširana Ecco Leather EL3, zvučnim sistemom koji je dizajnirao Bose i TAG Heuer štopericom na instrument tabli.

Biberov model se razlikuje od onog koji je objavljen 2021. na jedan veoma važan i očigledan način: originalna nijansa zelene je ažurirana u plavu boju. Drugi pevačevi značajni elementi njegove kolekcije automobila uključuju Porsche 997 Turbo, Porsche 911 Turbo, Lamborghini Aventador S, Ferrari F430, Bugatti Veyron Grand Sport i Rolls-Royce Wraith. On posebno voli da ažurira boju svojih luksuznih vozila, a svoj Ferrari, Cadillac, Audi A8 i Mercedes Sprinter je ofarbao u mat crno.

The Sun je procenio vrednost kolekcije automobila pevača na 4 miliona dolara u 2022. godini, pre ove poslednje kupovine Porsche modela. Ova cifra uključuje procenjene troškove od 2,25 miliona dolara za Bugatti (poklon njegovog prijatelja, repera Birdmana), 330.000 dolara za njegov Rolls-Royce, 450.000 dolara za njegov Lamborghini Aventador, 400.000 dolara za njegov Mercedes-Maybach i tri dodatna Lamborghini modela, od kojih svaki vredi preko 200.000 dolara.

Luxury Experience