Da li je ovo najglamurozniji automobil koji ste ikada videli?

Ruski Instagram model Darija Radjanova obožava stvari koje svetlucaju…

Znak koji definitivno govori u prilog tome nije njen Instagram nalog, već veoma luksuzni crni Lamborghini Aventador SVJ koji je u celosti prekriven Swarovski kristalma. Njenu ljubav prema iskrama prikazao je “Panther” koji je dobio svoj stasus slavne ličnosti, noseći na sebi DAR11A registarsku oznaku, zahvaljujući kojoj svi ljudi koji se odmah susretnu sa njim znaju u čijem je vlasništvu. Panther je dospeo u brojne naslove ne samo zahvaljujući Swarsovski kristalima koji su utkani u njegovo telo, krov i prednju rešetku, već zbog činjenice da je preživeo veliku štetu, nakon što se jedan automobil zakucao u njegov zadnji deo. Darijin veličanstveni automobil je njen zaštitni znak i jedan od najprepoznatljivih aksesoara, koji privlači podjednaku količinu pažnje kao i ona. Zadnji deo crnog superautomobila, koji je prošao kroz proces prilagođavanja tokom četiri naporna meseca, oštetio je plavi Vauxhall Zafira.

Darija je putem društvenih mreža izrazila svoje frustracije, a jedna od njenih poruka glasi: “Nadam se da će te karma ošamariti pre mene”. Potom, ona je ponudila novčanu nagradu za bilo kakve informacije o plavom Vauxhall automobile. Panther je inače peti svetlucavi četvorotočkaš ove poznate žene – pre njega, ona je već kupila kristalizovani Mercedes CLS, Bentley, Lamborghini Huracan dekorisan crvenim kristalima i veličanstveni Rolls Royce Wraith – bio joj je omiljeni, koji je vozila gde god da je mogla, od londonskih ulica, pa sve do bulevara Monaka.

Dvadesetsedmogodišnja ljubiteljka automobila podelila je sa svojim fanovima činjenicu da ručno nanošenje kristala na automobil zahteva preko 700 sati rada. “Nemam reči da vam opišem koliko je svetlucav”, izjavila je Darija na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, dok čeka na popravku svog Panthera, Darija se vozika u Rolls Royce modelu koji je ukrašen kristalima. Zapravo, ruska influenserka poseduje dva ovakva modela, koji su nastali kao delo Vincerija, umetnika u radu sa Swarovski kristalima.

Luxury Experience