Bolji nego ikada: Bentley Flying Spur

Da li najbrži proizvodni luksuzni sedan sveta može dobiti dodatnu dozu sportskog duha?

Pa, po svemu sudeći, brilijantni tim brenda Bentley misli da može. Upravo iz tog razloga, oni su predstavili novu Styling Specification za svoj Flying Spur model, a novi paket poboljšava sportske kredencijale slavnog automobila, dok istovremeno poboljšava njegove aerodinamičke performanse.

Sedan je dobio pakovanje sjajnih karbonskih stilskih elemenata, koji uključuju redizajnirani prednji spliter, nove stranice sa metalik Bentley oznakama, sasvim novi zadnji difuzer i uglađeni spojler na prtljažniku. Veličanstveni Bentley Flying Spur koji možete videti u našoj galeriji je dobio i Blackline Specification paket, koji dolazi sa crnim detaljima, umesto standardnih, hromiranih akcenata u eksterijeru.

Styling Specification sadrži karbonsko tkanje u 2x2 šablonu, koje je specijalno tkano u istom pravcu za sve elemente, sa višestrukim slojevima koji mu pružaju ultimativnu snagu i izdrživost, istovremeno zadržavajući kilažu na minimumu.

Kao što možete pretpostaviti, pažnja posvećena detaljima je nerealna, posebno kada se malo bolje zagledate u stranice koje su dobile 3D elektro-formirane Bentley oznake, specijalno razvijene za ovu specifikaciju. Nove stilske komponente takođe doprinose optimalnim aerodinamičkim performansama ovog automobila.

Svi stilski delovi su doterani upotrebom softvera koji izračunava fluidnu dinamiku, zarad najboljih mogućih performansi. Novi Styling Specification paket za Flying Spur je već dostupan za kupovinu na novim modelima, dok se takođe može dodati i starim.