Bentley pokreće ekskluzivne Mulliner stilske pakete za finalne modele Continental GT V8 u Evropi

Više slika

Više slika

Pet jedinstvenih 'Curated by Mulliner' stilskih paketa slavi personalizaciju Bentley Continental GT i finalnih grand tourer modela sa V8 motorom…

Bentley Motors Europe je najavio da će narudžbine za V8 pogonske jedinice modela Continental GT i GTC biti zatvorene sredinom novembra u skladu sa strategijom Beyond100 koja predviđa da svaka linija modela bude ponuđena sa opcijom hibridne varijante do 2025. godine. Da bi obeležili ovaj trenutak, dizajneri u Mulliner odseku su kreirali inspirativne teme koje pojačavaju pozicioniranje derivata S i Azure koji se mogu konfigurisati kao dodatne specifikacije na poslednjim Continental GT V8 modelima.

Pet 'Curated by Mulliner' unutrašnjih paketa odražava snažnu potražnju za personalizacijom među kupcima Continental GT modela, dok predstavljaju jedinstvenu priliku da se stavi lični pečat na Bentley ultimativni grand tourer. Inspirisane su živopisnim naglašenim bojama pronađenim u prirodnom pejzažu, a posebni paketi su dostupni Bentley kupcima u Evropi – regiji Continental GT.

Stilski paketi su uređeni od strane Mulliner Tima, Bentley ultra-luksuzne divizije sa sedištem u Kruu. Paketi su dostupni za sve Continental GT i GTC V8 modele, uključujući one orijentisane ka udobnosti, Azure i modele fokusirane na performanse, S. Kupci takođe mogu izabrati da poboljšaju svoj enterijerni stilski paket sa eksterijernim stilskim paketom, koji sadrži odgovarajuće naglašene boje.

'Styling Packages curated by Mulliner' su slavlje kontinuirane potražnje za personalizacijom od strane Bentley klijentele, trend koji je rastao na popularnosti od kada je originalni Continental GT lansiran pre 20 godina. Svaki stilski paket je dizajniran da inspiriše kupce pri kreiranju njihovog Continental GT modela iz snova. Vibrantne opcije boja uključuju Key Lime, Vivid Red, Mandarin, Klein Blue i Turquoise. Dodatne opcije mogu biti dodate svakom paketu, dodatno poboljšavajući Bentley ultimativni grand tourer.

Svaki od pet paketa je bio pod uticajem prirodnog sveta. Key Lime je inspirisan zestful pigmentima koji pomažu energizaciji putnog okruženja. Za modele GT i GTC S orijentisane na performanse, Vivid Red je inspirisan vermilion pigmentima ekstrahovanim iz terena eolskih pejzaža, a Mandarin bogatim tonovima pronađenim u spektakularnim pejzažima koji se protežu od islandskih magma kratera do pustinje Namib. Za modele Azure fokusirane na dobrobit, Klein Blue je inspirisan nijansama apstrahovanim iz elemenata hipernature, a Turquoise Cyanic obimima dubina, od islandskih mora do aurora svetla noći.

Uključivanje smele boje iz bilo kojeg od paketa ukusno ističe ključne elemente unutar svakog 'Curated by Mulliner' automobila. To uključuje kontrastne detalje upravljača i ručicu menjača, sa odgovarajućom prugom na ručno izrađenom furniru. Mulliner sedišta sa podelom boja su dopunjena Mulliner tepisima sa dubokim vlaknima, sa kontrastnim mikro-detaljima u izabranoj boji. Putnici u Continental GT modelu su takođe pozdravljeni sa 'Curated by Mulliner' svetlima dobrodošlice prilikom ulaska ili izlaska iz vozila. Opcioni eksterijerni stilski paket, dostupan samo uz unutrašnji, nastavlja istu temu boja, sa naglašenom prugom na spoljnim ogledalima i karoseriji.

'Styling Package curated by Mulliner' dodatno poboljšava enterijer. Specifikacija Diamond Knurling dodaje detaljan efekat metalnim elementima na kontrolnoj tabli, dok Specifikacija Raspoloženja Osvetljenja kontroliše boju i intenzitet osvetljenja unutar kabine, a Bentley Rotating Display nudi izbor između tri opcije prikaza na kontrolnoj tabli. Drugi elementi stilskog paketa uključuju hromiranu prugu na fasciji i LED svetla dobrodošlice, kao i Specifikaciju Kože za S verzije modela GT i GTC.

Luxury Experience