Bentley odaje počast Istanbulu zadivljujućom novom kolekcijom automobila

Bentley Motors je predstavio izuzetnu kolekciju ograničenih serija vozila koja odaju počast živopisnom i istorijskom gradu Istanbulu.

Kolekcija Bentley Mulliner Istanbul Silhouette sadrži Continental GT Azure V8, Flying Spur Azure V8 i Bentayga Azure V8, svaki pedantno ručno izrađen u Bentley prestižnoj fabrici u Engleskoj. Ovi ekskluzivni modeli, dostupni isključivo preko Bentley Istanbul salona, oličavaju bogato kulturno nasleđe i zapanjujuće znamenitosti Istanbula.

Bentley odeljenje Mulliner majstorski je spojilo prirodnu lepotu legendarnog istanbulskog moreuza Bosfor sa prefinjenim automobilskim umećem. Bosfor, sa svojim očaravajućim plavim i tirkiznim vodama, poslužio je kao primarna inspiracija za akcentne boje u ovoj kolekciji.

Eksterijer vozila može se pohvaliti sofisticiranom crnom safirnom bojom, naglašenom dinamičnim „Dragonfly“ plavim detaljima. Ovi plavi detalji, koji se vide na karbonskim bočnim pragovima i prepoznatljivim Silhouette pločama, bude osećaj sportske elegancije, čineći svaki automobil vizuelnim remek delom.

Ušavši u ova luksuzna vozila, čovek se odmah transportuje u srce Istanbula. Enterijer karakteriše složen vez poznatih gradskih znamenitosti, uključujući Devojačku kulu i Kulu Galata, kao i čuvene mostove na Bosforu. Ovi detalji, ušiveni u Dragonfly Blue, krase naslone za glavu i zadnje jastuke, stvarajući jedinstveno i impresivno iskustvo.

Raskošan dizajn enterijera nastavlja se sa sedištima tapaciranim u Imperial Blue i Beluga kožom, inspirisanim izuzetnim plavim pločicama Sultan Ahmedove džamije. Prednji panel i infotainment deo ukrašeni su „Piano Imperial Blue“ drvetom i prirodnim „Galaxy“ kamenom, dodajući dašak sofisticiranog luksuza. Svako vozilo dolazi sa posebno izrađenom kutijom za ključeve, koja simbolizuje ekskluzivnost i jedinstvenu vezu sa Istanbulom.

Jedinstvena pozicija Istanbula kao mosta između Evrope i Azije učinila ga je spojem kultura i tradicija. Ova dinamična mešavina se ogleda u kolekciji Istanbul Silhouette, koja neprimetno spaja Bentley posvećenost luksuzu i inovacijama sa bogatim nasleđem grada i modernim duhom.

Kolekcija Bentley Mulliner Istanbul Silhouette će debitovati početkom juna, nudeći ekskluzivno iskustvo gledanja u izložbenom salonu Bentley Istanbul.

Luxury Experience