Bentley "Edition 8" se oprašta od Twin-Turbo V8

Bentley se oprašta od ikone predstavljanjem svojih modela Edition 8.

Slaveći slavni 4,0-litarski twin-turbo V8 motor, ova izdanja obeležavaju potresan trenutak u Bentley istoriji posebno za severnoameričke entuzijaste. Modeli Continental GT, Continental GTC, i Flying Spur Edition 8 predstavljaju odgovarajuću počast harizmatičnoj snazi V8. Ekskluzivno za Severnu Ameriku, ova izdanja dolaze prepuna traženih Mulliner personalnih opcija za puštanje u rad, što ih izdvaja kao zaista izuzetna vozila.

Šta izdvaja Edition 8? Sve je u detaljima. Spoljni svetli deo Blackline specifikacije dodaje dašak sofisticiranosti, upotpunjen upečatljivim točkovima od 22 inča koji su dostupni u dizajnu sa 5 ili 10 krakova. Unutrašnjost sedišta u specifikaciji Comfort obezbeđuju luksuznu vožnju, dok Bentley hvaljeni rotirajući ekran i kontrastni šavovi podižu ambijent u kabini. Kupci imaju slobodu da biraju između preko 60 boja u Mulliner proširenoj paleti boja, omogućavajući personalizovani izraz kao nikada ranije.

Palm Fluting, prepoznatljiva Mulliner Mulliner Personal Commissioning, krasi prednja i zadnja sedišta, dodajući privlačan stil jedinstven za Edition 8.

Značka Edition 8 ponosno krasi blatobrane modela Continental GT i Continental GTC, dok na Flying Spur nalazi svoje mesto na D stubu. U unutrašnjosti, amblem je izvezen na naslonima sedišta služeći kao podsetnik na ekskluzivnost ovih modela.

Za kupce iz Severne Amerike, kupovina jednog od ovih poslednjih, raskošno opremljenih 4,0-litarskih twin-turbo V8 modela je privilegija. Sa Bentley strategijom Beyond100 u pokretu, koja označava pomak ka hibridnim varijantama u svim linijama modela do 2024. godine, modeli Edition 8 predstavljaju jedinstvenu priliku za posedovanje dela istorije automobila.

V8 motor je bio u srcu Bentley nasleđa više od 75 godina, evoluirajući od L-serije V8 u S2 do današnje elektrane trenutne generacije. Od svog predstavljanja 2012. godine, preko 53.000 primeraka Continental GT, GTC i Flying Spur sa V8 pogonom je pažljivo izrađeno ručno u Bentley's Dream Factory u Engleskoj, ostavljajući neizbrisiv trag na automobilskom pejzažu.

Luxury Experience