2021 BMW M5 - poslastica za ljubitelje nemačkog kvaliteta

Osveženi BMW M5 jedan je od najimpresivnijih super sedana koji se trenutno mogu kupiti, što će vam naša galerija zaista dočarati…

U poređenju sa originalnom verzijom, unapređeni BMW dobio je revidiranu prednju masku sa novom rešetkom, agresivnije farove i glomazniji branik. Zadnji deo automobila takođe je osvežen redizajniranim farovima i novim difuzerom. I dok su ove stilske izmene relativno minorne, one zaista transformišu izgled super sedana.

Sitnice su takođe izmenjene i u enterijeru, uključujući i ugradnju povećanog informativno-zabavnog sistema od 12.3 inča, koji je kompletiran Android Auto i Cloud navigacijom. Tu je takođe i prilagođena centralna konzola sa dva osvetljena tastera – jedan je za M režim rada, dok drugi služi prilagođavanju postavki automobila. Enterijer M5 Competition koji možete videti u našoj galeriji izgleda posebno impresivno zahvaljujući crnoj koži i čitavom nizu karbonskih akcenata.

Poput originalnog modela, 2021 M5 pokreće 4.4 litarski V8 sa twin turbopunjačem, koji je u standardnoj formi dobar za 592 konjske snage i 750 Nm obrtnog momenta. Competition varijanta je malo snažnija, sa 617 konja. I M5 i M5 Competition modeli sadrže osmostepenu automatsku transmisiju, koja šalje snagu kroz pogon na sva četiri točka koji uključuje 2WD, 4WD i 4WD Sport modove. M5 Competition dostiže ubrzanje od nula do sto kilometara na čas za samo 3.3 sekunde, dok regularni M5 za isto to traži 3.4 sekunde.

Predlažemo vam da se sada opustite i uživate u našoj galeriji.

« 45 46 47 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience