2017 Audi R8 V10 Plus Exclusive Edition

Nije tajna da je Audi brend planirao da predstavi svoju najnoviju tehnologiju sa laserima u bližoj budućnosti, a R8 model je to sada pretvorio u realnost…

2017 R8 V10 Plus Exclusive Edition može se hvaliti modulima laserskog osvetljenja, koji rade zajedno sa LED farovima, pri čemu svaki far ima pojačanje u vidu četiri laserske diode visokog intenziteta. Ovaj sistem laserskog osvetljenja koristi fosforni konverter, koji je specijalno dizajniran da ovaj zrak pretvori u blistavo i čisto belo osvetljenje pri brzini od preko 60 na sat.

Pored svog unikatnog i naprednog Sistema osvetljenja, ovo specijalno izdanje novog Audi R8 takođe ima Quantum Gray – ekskluzivnu verziju sive boje u eksterijeru, detalje od karbona i Solar Orange boje, kao i set primamljivih felni od 20 inča.

Kao ograničeno izdanje od samo 25 komada, R8 V10 plus takođe poseduje i karbonski difuzer, prednji spojler, obloge retrovizora i fiksirano zadnje krilo, što ga čini još privlačnijim nego inače.

U enterijeru, srećni vlasnici ovog lepotana mogu uživati u Full Leather paketu u crno – narandžastoj temi boja, koju potpisuje Audi Exclusive. To znači da ovaj model ima specijalni volan, osvetljena vrata, Alcantara detalje i različite patosnice.

Ako želite da posedujete jedan od 25 modela iz ove serije, budite spremni da izdvojite 230.000 evra.

D.Ć.

Luxury Experience