(SKORO) SVI AUTOMOBILI PORODICE KARDAŠIJAN

Bilo da ih volite ili mrzite, Kardašijanovi su jedna od najpopularnijih porodica na svetu…

Ali, dok nas Kim, Kortni, Kloi, Kendal, Kajli, Kris, Rob, Brus i Skot zabavljaju u svom reality show programu, njima veoma dobro ide u životu. O tome vam može govoriti podatak kakve automobile voze, i verujte da imaju veoma dobar ukus po tom pitanju. Dakle, u čast porodice Kardašijan i činjenice da su veoma brzo stekli globalnu popularnost, predstavljamo vam njihove najbolje automobile…

Pre samo nekoliko nedelja, mlada Kajli Džener odvezla je svoj Mercedes-Benz G-Wagon na restilizovanje. Ova mlada dama se zasitila metalik boje svog skupocenog automobila, pa ju je promenila u matiranu. Navodno, ovaj automobil košta oko 125.000 dolara, a mlada Kajli još uvek nema dovoljno godina da ga vozi!

S obzirom na njen ukus po pitanju mode i stila, nismo baš iznenađeni činjenicom da Kim ume da odabere najbolji auto za sebe. Majka male Nort, Kanjeove ćerke, ima previše neverovatnih automobila, tako da u galeriji možete pogledati neke od njih. Kanje se oženio i postao deo Kardašijan klana, a u tu čast je od svoje voljene supruge Kim dobio Lamborghini na poklon. Samo par dana nakon što je Lamborghini stigao u dvorište njihove porodične kuće, prijatelj koji ga je vozio udario je ovim skupocenim čudom na četiri točka u ogradu njihovog imanja.

Bez sakrivenog motiva da zaseni svoju sestru, Kloi Kardašijan je nekoliko puta viđena u belom Rolls Royce automobilu, iz kog često postavlja fotografije na uzavrele društvene mreže. Ona je takođe viđena i kako vozi više Range Rover automobila, crnih i belih.

Naravno, gospođa mama, Kris Džener uživa u skupocenom automobilu takođe. Ona, nalik na svoju ćerku Kendal vozi G Wagon Mercedes. A možda je to i taj isti automobil, nije baš lako pratiti dešavanja u ovoj porodici!

Kendal je pre izvesnog vremena na Twitter postavila fotografiju Kardašijan parking, sa naslovom “Da li imamo dovoljno automobila?” Pa draga Kendal, mislimo da imate! Ipak, Kardašijanovima nikada dosta.

Za razliku od svoje mlađe sestre Kim, Kortni Kardašijan ne ističe se mnogo po automobilu koji vozi, ali njen dečko Skot Disik to svakako nadoknađuje svojim asortimanom finih automobila. Zahvaljujući Skotu, postoji još jedan Rolls Royce u Kardašijan voznom parku. Skotov personalizovani Rolls je veoma luksuzan i elegantan, ali je za njega, kao i za Kim, to samo jedan u nizu automobila koje poseduje. Jedan od luksuznijih koje ovaj mladi gospodin poseduje je Audi R8 sa hromiranim završnim detaljima.

I, na kraju liste nalazi se Brus Džener koji vozi skromni Mercedes. Ovim završavamo listu automobila koje možete videti kod Kardašijanovih. Mada, verovatno će za koji dan ovoj listi biti potrebno obnavljanje, kako članovi ove popularne porodice svaki dan sebi priušte neki luksuz, o kom mnogi mogu da sanjanju.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu