Vikinška elegancija i tehnološko čudo: Caviar predstavlja iPhone 15 Pro Max po od $9.000

Više slika

Više slika

Caviar je predstavio kolekciju prilagođenih iPhone 15 Pro modela, u kojoj je najznačajniji model ukrašen vikinškom strelom, a njegova cena premašuje $9.000...

Serija sadrži premijum materijale kao što su čisto zlato od 24 karata, kovane kompozite tamnozelenih i plavih boja, i veoma očekivani titanijum kao materijal kućišta.

Caviar je luksuzni brend sa sedištem u Dubaiju, poznat po spoju impresivnog dizajna, retkih materijala i najnovije tehnologije. Ovog puta, Caviar je našao inspiraciju u nordijskoj mitologiji. Nova serija prilagođenih iPhone uređaja oživljava koncept muževnosti i dinamičnosti kao znak ljubavi prema Apple gedžetima.

Vodeći model Versus kolekcije je iPhone 15 Pro Max Viking, čija cena je $9.000. Juveliri kompanije Caviar ukrašavaju ga fragmentom vikinške strijele (C. 850-1000. godine nove ere). Njegovo kućište je napravljeno od kovanog karbona sive boje, preuzetog iz proizvodnje Lamborghini sportskih automobila. Panel je dekorisan sa 24-karatnim zlatnim okvirima, tako da cela kompozicija podseća na konture kacige.

Jedan od ključnih elemenata ove serije prilagođenih iPhone 15 modela su opcije boja, sa plavim (Nord), zelenim (Verdant), crnim (Windstorm) i sivim (Viking) elementima. Ljubitelji Apple brenda su nestrpljivo čekali iPhone 15 Pro u svetlim bojama, međutim ova serija se ne može time pohvaliti. Caviar je ispravio situaciju praveći prilagođene varijante sa elementima od kovanog karbona u plavoj i zelenoj boji.

"Muževni i dinamični duet titanijuma i karbona odmah privlači pažnju vlasnika uređaja. Imitacija kacige čini uređaj agresivnim, epskim i kraljevskim, vraćajući nas u vreme neustrašivih bogova i heroja. Biće sjajan poklon za modernu osobu punu samopouzdanja koja demonstrira svoju nepokolebljivu volju", rekla je Ana Al Hosani, iz Međunarodnog PR Odeljenja Caviar kompanije.

Pored toga, dizajn ove serije prilagođenih iPhone 15 Pro modela podseća na kacige koje pripadaju različitim istorijskim periodima.

Cene počinju od $6.860 za iPhone 15 Pro Windstorm, najskuplji model je iPhone 15 Pro Max Viking, čija je cena $9.000. Verdant i Nord se prodaju po istoj ceni kao i Windstorm.

Luxury Experience