Vaš najveći saveznik za vrele letnje dane

Žena vežba jogu ispred Samsung WindFree klima uređaja

Svi se radujemo letu i dužim danima, ali niko od nas ne voli vrućinu i vlagu u svom domu...

Baš zbog toga, klime su u letnjem periodu najvažniji uređaj i na poslu i kod kuće. Jedan od takvih pametnih uređaja su i Samsung WindFree™ klima uređaji koji omogućavaju neverovatan osećaj prijatnosti, štede energiju i novac, a zbog svog tihog rada u potpunosti smanjuju buku.


UVEK PRIJATAN I SVEŽ VAZDUH
 

Samsung WindFree uređaj 4-smerna kaseta

Klima uređaji su postali uređaj koji se „mora“ imati, a Samsung WindFree™ pokazao se kao odličan izbor zbog svoje inovativne i originalne WindFree™  tehnologije koja omogućuje osećaj svežine bez duvanja u prostoru, čime stvara idealno okruženje za rad, odmor ili za druženje sa porodicom i prijateljima. Zahvaljujući hiljadama mikrorupica rupica i WindFree tehnologiji ne postoji osećaj   promaje i dobijamo hladan, osvežen vazduh bez neprijatnog duvanja.

Uz pomoć Tri-Care filtera s visokom gustinom, doprinosi i održavanju vazduha higijenskim tako da sprečava izlaz čestica prašine, vlakana pa čak i dlake vašeg kućnog ljubimca, pa zbog toga smanjuje količinu bakterija i alergena.

Samsung WindFree klima uređaj 1-smerna kaseta


FUNKCIONALNOST U PROSTORU
 

Kod odabira klima uređaja bitna nam je i funkcionalnost i njegova pozicija. Uvek kalkulišemo gde je najbolja pozicija, najviše zbog toga jer želimo da on hladi prostor, ali da vazduh ne bije direktno u mesto u stanu gde najviše provodimo vreme. Samsung WindFree™ klima uređaji donose različite mogućnosti za prilagođavanje individualnim potrebama pa tako možete birati između zidne jedinice, 1-smerne kasete i 4-smerne kasete. WindFree zidna jedinica se odlikuje naprednom AI Auto Comfort tehnologijom koja na temelju analize vazduha u prostoriji i obrazaca korišćenja klima uređaja automatski prilagođava temperaturu uz optimizaciju i stvaranje idealnih klimatskih uslova prilagođenih vašim navikama, bez potrebe za ručnim podešavanjem.

Samsung WindFree klima uređaj


UREĐAJI KOJI ŠTEDE ENERGIJU
 

U današnje vreme postaje sve bitnije da su nam svi kućni uređaji ekonomični, pa tako i klima koja za vreme velikih letnih vrućina nekad radi tokom celog dana, pa i noći. Brzo hlađenje po potrebi omogućuje kompresor s Digital Inverter Boost tehnologijom, čime se osigurava energetska efikasnost i ušteda. Ono što dodatno pomaže u uštedi energije je senzor otkrivanja pokreta koji na osnovu vaše aktivnosti u prostoriji reguliše hlađenje. Ukoliko izađete iz prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj, on se automatski prebacuje u WindFree™ način hlađenja koji koristi malu brzinu, a s vašim povratkom on se ponovno vraća u uobičajeni režim rada. Osim toga, odlična stvar je što se WindFree™ klime mogu povezati i na SmartThings aplikaciju za još jednostavnije i praktičnije korišćenje, ali i daljinsko upravljanje. Pametne kuće su trend koji je sve više prisutan i kod nas, a upravo aplikacija SmartThing vam omogućava da svoj dom napravite pametnim i upravljate uređajima u bilo koje vreme, s bilo kog mesta.

Senzor otkrivanja pokreta Samsung WindFree klima uređaj

Za više informacija o ovom uređaju posetite link.

Luxury Experience