Uživajte u iskustvu pravog bioskopa kod kuće

Kao što i sami znate, prošlo je godinu dana otkako je koronavirus osvojio čitav svet i promenio naš način života iz same srži…

Nekadašnja svakodnevna zadovoljstva postala su stvari o kojima maštamo, dok su one uobičajene obaveze poprimile sasvim nove karakteristike – odela i kravate, visoke potpetice i formalne haljine ostali su spakovani u ormarima, dok su trenerke, pidžame i udobne papuče zauzeli tron najpoželjnijih modnih komada. Svi smo se uželeli izlazaka, provoda, restorana, putovanja, zabava i svega onog između. Ipak, ukoliko vam nedostaju bioskopi, brojni brendovi su svojoj kreativnosti dozvolili da procveta tokom ovog burnog perioda, kako bi nam pružili mogućnost uživanja u okrilju naša četiri zida.

Sa tim na umu, brend Hisense predstavio je L5 seriju Ultra Short Throw 4K projektora tokom CES 2020 izložbe, koju sada proširuje novim 120-inch L5F Laser Cinema. Prema brendu, L5F Laser Cinema može emitovati 4K UHD sliku na dijagonali od 120 inča, sa udaljenošću koja meri samo 35 cm.

L5F dolazi sa sopstvenim ekranom od 120 inča koji odbija ambijentalno osvetljenje i emituje blistavu, čistu sliku, u bilo kojim uslovima svetlosti. On može emitovati visok nivo osvetljenosti do 2700 lumena i milijarde boja. Štaviše, laserski TV dolazi sa integrisanim Harman Kardon i DBX-TV zvukom, za savršeno bioskopsko iskustvo kod kuće.

Projektor emituje 4K UHD sliku uz pomoć DLP tehnologije i plavog lasera kao svog svetlosnog izvora. Deo njega su i druge opcije, poput ugrađenog Android TV, TV tjunera, Wi-Fi adaptera i brojnih drugih preinstaliranih aplikacija koje će vam obezbediti više sati zabave.

Projector dolazi sa HDR10 i HLG dekodiranjem, kao i MEMC tehnologijom, kako bi emitovao sliku visokog kvaliteta sa oštrim detaljima. Ukoliko ste planirali da kupite TV velikog ekrana za svoj dnevni boravak, ovaj Hisense novitet je nešto što svakako možete uzeti u obzir – na kraju, moramo još napomenuti da njegova cena kreće od 5.000 dolara.