Uz lance i perje ovo je prvi pametni telefon inspirisan torbom

Više slika

Više slika

U današnje vreme, slobodno možemo reći da mobilni telefoni nisu samo uređaji koje koristimo zarad komunikacije, već naši svakodnevni pratioci i svojevsni odrazi našeg stila…

Baš sa tim na umu, kineski brend Honor je predstavio preklopni pametni telefon koji istovremeno funkcioniše kao torba. Koncept Honor V Purse uzima preklopni pametni telefon i dodaje mu malo stila, malo održive mode i puno nove tehnologije. Rezultat je torba koja izražava lični stil i nikada ne izgleda isto, zahvaljujući ekranu koji je uvek uključen. Honor V Purse je predstavljen na tehnološkom sajmu IFA 2023 u Berlinu.

Za strastvene zaljubljenike u modu, ideja može delovati kao trik i ne može zameniti osećaj držanja nove Hermes ili Chanel torbe. Taj osećaj ne može se replicirati sa telefonom debljine 9mm koji samo izgleda kao torba. Uređaj funkcioniše tako što se otvara prema spolja, ostavljajući ekran uvek uključenim sa dizajnom po vašem izboru. Njegova gornja ivica dolazi sa kopčom, kamerom i kukama za razne dodatke, sa izborom različitih kaiševa koji će odgovoriti na sve vaše modne potrebe.

Visokotehnološka torba koja se može otvoriti i zatvoriti preko 400.000 puta cilja da bude izbor za ekološki svesne potrošače koji pokušavaju usporiti brzu modu. Džordž Žao, izvršni direktor kompanije Honor, izjavio je: "Ne samo to, već sa našim konceptom telefona u torbi koji je oživeo kroz Honor V Purse, istražujemo održiva rešenja koja koriste nastale tehnologije za savijanje kako bismo podržali kreativnost i oblikovali stil života sutrašnjice."

Tim za dizajn Honor brenda je rekao: "Današnji zahtevni potrošači traže nove načine izražavanja sebe i odražavanja svoje individualnosti. Bilo da je u pitanju nova frizura, nova odevna kombinacija ili upečatljiv komad nakita, postoji mnogo načina da se istaknemo iz mase. Ali do sada su uređaji koje imamo prikazane tokom većeg dela dana bili u drugom planu u poređenju sa drugim stilizovanim aksesoarima. Verujemo da je ovo hrabar novi koncept koji će utreti put budućnosti mode i tehnologije."

 

Luxury Experience