Upoznajte prvu pametnu prostirku za kupatila koja vam otkriva sve o vašem zdravlju

Lider u svakodnevnoj zdravstvenoj tehnologiji, Baracoda predstavio je prvu pametnu prostirku za kupatila na svetu.

Nazvana BBalance inovativna prostirka za kupatila opremljena je vagom koja meri težinu, kompoziciju tela, držanje i ravnotežu, pa čak i senzorom za prepoznavanje vašeg otiska (tako da radi za sve članove vaše kuće) i daje vam detaljnu analizu vašeg zdravlja dok koračate kupatilom. BBalance patentirana Footprint ID tehnologija razvijena je u konsultaciji sa medicinskim stručnjacima kako bi se pomoglo potrošačima da paze na svoje zdravlje kod kuće.

Dobitnik prošlogodišnje CES nagrade za inovacije, BBalance Mat je prilično impresivna. Sigurno je naprednija od vaše prostirke za kupatilo, a verovatno i više upija... i pruža sve statistike. To je takođe prva vaga/prostirka koja može da prepozna ljude preko njihovog otiska, što olakšava snimanje vaše statistike bez potrebe da izaberete profil na svom pametnom telefonu ili da kažete prostirci ko ste. Senzori ugrađeni u BBalance mogu da vas otkriju po obliku i dizajnu vašeg stopala, vašem držanju i nekoliko drugih ključnih aspekata koji su jedinstveni za vas (baš kako napredni algoritmi mogu identifikovati ljude jednostavno po načinu na koji hodaju).

BBalance Mat dolazi sa dizajnom iz dva dela, koji sadrži mekani, upijajući gornji sloj od pamuka (koji se može ukloniti i prati u mašini), i IP54 vodootpornu digitalnu ploču ispod, koja ima preko 4.000 senzora ugrađenih u BBalance radi prikupljanja podataka. Digitalna ploča prostirke radi na WiFi i Bluetooth Low Energy, povezujući se sa vašim pametnim telefonom, pametnim satom ili bilo kojim drugim uređajem koji pokreće BBalance aplikaciju.

BBalance Mat dolazi u klasičnoj crnoj, beloj, roze i plavoj ako želite da svom kupatilu dodate malo boje. Prostirka se prodaje po ceni od 399 dolara, uključuje softversku podršku i ima garanciju od 24 meseca.

Luxury Experience