Upoznajte prvu aplikaciju na svetu za kolekcionare

Upoznajte Connectible, vrhunsku destinaciju za kolekcionare, koja okuplja entuzijaste i omogućuje im da razmenjuju svoje najdragocenije predmete.

Ova revolucionarna aplikacija za društvene mreže je lansirana širom sveta 12. oktobra obeležavajući novu eru za kolekcionare širom sveta.

Connectible prevazilazi konvencionalne granice aplikacija društvenih mreža, nudeći mnoštvo funkcija dizajniranih isključivo za kolekcionare. Platforma omogućava korisnicima da biraju i prilagođavaju svoje galerije, postavljaju sadržaj i učestvuju u smislenim razgovorima sa kolegama kolekcionarima. Tržište zajednice u okviru aplikacije dodaje uzbudljivu dimenziju, omogućavajući korisnicima da kupuju, prodaju i trguju bez provizije.

Connectible se može pohvaliti sa preko 70 zajednica koje opslužuju širok spektar kolekcionara. Bez obzira da li volite originalnu strip umetnost, luksuzne satove, vintage modu ili retke knjige, Connectible ima prostora za vas. Tehnološki start-up sa sedištem u Londonu planira da proširi svoju ponudu nakon lansiranja, osiguravajući da kolekcionari svih interesovanja nađu svoj dom na platformi.

Nik Kolman, vizionarski osnivač i izvršni direktor Connectible aplikacije, izrazio je svoju strast za prikupljanjem i motivaciju iza kreiranja aplikacije. „Napravili smo Connectible da bismo pomogli kolekcionarima da podele svoju strast“, ​​kaže Kolman.

Korisnički interfejs i moćne funkcije Connectible čine je izuzetnom platformom u zajednici kolekcionara. OmniFeed, centar koji prikazuje postove, vesti i događaje, olakšava komunikaciju i inspiraciju. AppSpace omogućava korisnicima da kreiraju personalizovane galerije, u suštini mini sajtove, prikazujući svoje kolekcije na jedinstven način. Funkcija ćaskanja omogućava direktnu komunikaciju, negovanje veza i pregovore među kolekcionarima. Opcije povezivanja i praćenja, zajedno sa specijalizovanim grupama pod nazivom Clubs, osiguravaju da korisnici nikada ne propuste ažuriranja.

Connectible Community Marketplace menja igru, eliminiše provizije i pruža besprekoran prostor za kupovinu, prodaju i trgovinu.  

Kamera za skeniranje u aplikaciji za pametne telefone sa automatskim kropovanjem fotografija obezbeđuje da se vaši kolekcionarski predmeti prezentuju na najbolji mogući način. Ova funkcija poboljšava vizuelnu privlačnost predmeta, čineći aplikaciju dinamičnom i vizuelno zadivljujućom platformom za kolekcionare.

Luxury Experience