Unesite bioskopsku magiju u svoj dom uz novi Sony Bravia TV

Zahvaljujući ekspanziji striming usluga, gledanje filmova u udobnosti vašeg doma postaje sve popularnije.

Profesionalci za filmsku produkciju naširoko koriste Sony širok spektar proizvoda, kao što su digitalne filmske kamere, profesionalni monitori i profesionalne slušalice. Ovo kompaniji daje duboko razumevanje filmske industrije i namere filmskih stvaralaca i kreatora sadržaja. Novi BRAVIA još više poboljšava realističan osećaj filmskog sadržaja, donoseći vrhunski kvalitet slike i zvuka u vaše kućno okruženje, tako da ćete gledati filmove jednako neverovatne kao i na velikom ekranu.

Objedinjavanjem televizora, saundbarova i drugih kućnih audio tehnologija pod jednim brendom, Sony želi da omogući kupcima da uživaju u savršenom filmskom iskustvu na jednom mestu, u vidu zadivljujućeg kvaliteta slike i impresivnog zvuka, kako su filmski stvaraoci nameravali. Odgovarajuće karakteristike i dizajn BRAVIA televizora i kućnih audio proizvoda BRAVIA Theater olakšavaju kupcima da izaberu i kombinuju kompletan paket kućne zabave za izuzetno filmsko iskustvo.

Kao deo novog BRAVIA asortimana, Sony će lansirati nekoliko modela televizora u tri linije, sa vodećim modelom BRAVIA 9 koji ima visoku osvetljenost, duboku crnu boju, odličan kontrast i prelepe prirodne boje. Pored toga, sa novonajavljenom paletom proizvoda za kućni zvuk BRAVIA Theater, možete neprimetno uživati u punom audiovizuelnom bogatstvu bilo kog filmskog sadržaja kod kuće.

„Na osnovu višedecenijskog iskustva u svetu razvoja profesionalne opreme za snimanje filmova, kao i u proizvodnji i distribuciji filmova, Sony je u jedinstvenoj poziciji da iskoristi svoju ekspertizu bez premca u filmskoj industriji, profesionalnoj opremi i potrošačkoj elektronici kroz pionirske BRAVIA televizore i BRAVIA Theatre“, rekao je Jošihiro Ono, direktor poslovne jedinice za kućnu zabavu kompanije Sony. „Uzbuđeni smo što predstavljamo nove BRAVIA televizore i kućne audio uređaje BRAVIA Theatre, koji donose uzbudljive nove funkcije i podižu gledanje filmova kod kuće na novi nivo“, dodao je Jošihiro Ono.

BRAVIA televizori inteligentno optimizuju boju, kontrast i osvetljenost za kućno okruženje koje je svetlije nego u bioskopu. Na taj način osiguravaju da iskustvo gledanja kod kuće bude verno originalnim idejama kreatora o tome kako slika treba da izgleda. Jedan od elemenata koji ovo omogućava je vrhunska visoka osvetljenost modela BRAVIA 9 u kombinaciji sa preciznom kontrolom pozadinskog osvetljenja. Slika postaje autentična zahvaljujući odgovarajućem osvetljenju pravih delova ekrana i omogućava gledaocu da otkrije i najsitnije detalje koje je kreator uneo u scenu, posebno u režimima Studio Calibrated razvijenim u saradnji sa vodećim servisima za striming. Novi BRAVIA 9 televizori opremljeni su Acoustic Multi-Audio+ i prvi su na svetu koji imaju visokotonac Beam Tweeter na vrhu i Frame Tweeter visokotonac sa strane, koji pružaju surround zvuk poput onog u bioskopu.

BRAVIA 9 je opremljen Studio Calibrated režimima koji reprodukuju kvalitet slike koji su zamislili kreatori bioskopskog sadržaja u kućnom okruženju. Pored već uspostavljenog Netflix Adaptive Calibrated Mode i SONY PICTURES CORE (ranije BRAVIA CORE) kalibriranog režima, dostupan je novi Prime Video Calibrated režim koji korisnicima daje još više opcija za uživanje u vrhunskoj zabavi kroz objektiv kreatora. Uz Prime Video Calibrated Mode, kupci mogu da uživaju u optimalnom kvalitetu slike koji se automatski kalibriše za filmove, serije i, po prvi put, sportove uživo.

I BRAVIA televizori i kućni audio proizvodi BRAVIA Theater su kompatibilni sa IMAX Enhanced. Imaju sertifikat od strane IMAX i DTS, da ispunjavaju stroge standarde potrebne za pružanje najboljeg mogućeg doživljaja IMAX filmova sa SONY PICTURES CORE  i odabranih filmova na Disney+. Ljubitelji filmova mogu da uživaju u optimizovanoj IMAX slici i zvuku na BRAVIA televizorima i kućnim audio proizvodima BRAVIA Theater sa IMAX Enhanced režimom, uključujući IMAX Enhanced zvuk sa DTS:X. Pored toga, SONY PICTURES CORE će predstaviti odabrane serije iz Crunchyroll, striming servisa fokusiranog na anime. Kupci će tako dobiti brojne Crunchiroll anime serije sa uključenim paketom za strimovanje.

BRAVIA uređaji podržavaju Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije za izuzetnu osvetljenost, oštriji kontrast, bogatije boje i impresivan zvuk kada gledate omiljeni sadržaj na Disney+, Prime Video, Netflixu i drugim popularnim servisima za strimovanje.

Luxury Experience