TWS slušalice prerušene u biserne minđuše savršen su spoj mode i tehnologije

Iako izgledaju kao minđuše sa biserima, NOVA H1 je prilično nova kategorija audio nosivih uređaja dizajniranih da pretvore tehnologiju u modne dodatke.

Dizajnirane da se nose baš kao par minđuša, NOVA H1 su TWS slušalice koje se povezuju sa vašim telefonom i emituju muziku, podkaste i drugi audio direktno u uho. „Audio minđuše“ koriste NOVA patentiranu tehnologiju Direction Sound za kanalisanje zvuka pravo u vaše uho bez blokiranja sluha. Dizajn otvorenog uha znači da možete da čujete zvuk sa NOVA H1, kao i zvuk iz sveta oko sebe, dajući vam svest o vašem okruženju. S obzirom na to, one takođe izgledaju kao divan par minđuša!

Dostupne od zlata i srebra sa pravim slatkovodnim biserima, NOVA H1 se mogu nositi na ušnim resicama ili staviti u bilo koji drugi pirsing. Nemate pirsing? Minđuše takođe dolaze u varijantama na kopče, što omogućava skoro svakome da ih nosi.

Međutim, bez obzira koliko slušalice NOVA H1 izgledaju otmeno, prava magija leži ispod njihove površine. Iza svog avatara za nakit se vešto krije par audio drajvera, dizajniranih da pretvore naušnice u slušalice. Koristeći Bluetooth 5.2, NOVA H1 se povezuje sa vašim telefonom kao i sve TWS slušalice i isporučuje zvuk direktno u vaš ušni kanal pomoću NOVA  vlasničke tehnologije za formiranje audio snopa.

NOVA H1 funkcionišu baš kao i vaš par TWS slušalica, omogućavajući vam da slušate muziku i podkaste, odgovarate na pozive ili ih odbijate ili pozivate glasovnog asistenta vašeg telefona. Panel osetljiv na dodir na poleđini minđuša registruje dodire, omogućavajući vam da kontrolišete svoje iskustvo slušanja ili komunicirate sa glasovnom veštačkom inteligencijom telefona.

S obzirom na to da se minđuše često nose duže od TWS Earbuds, NOVA H1 minđuše teže samo 7 grama svaka, što vam omogućava da ih nosite satima, a da ne osetite njihovu težinu na ušima. Minđuše imaju kapacitet baterije od 3,5 do 4,5 sata, koji se može produžiti na 18 sati kada se koriste sa prilično blistavom futrolom za punjenje koja dolazi uz njih. U zavisnosti od toga da li se odlučite za srebrnu ili zlatnu varijantu, NOVA H1 koštaju između 595 i 695 evra.

Luxury Experience