TreSound1: prenosivi Bluetooth zvučnik inspirisan planinskim vencima

Bežični Bluetooth zvučnik TreSound1 kompanije Trettitre je umetničko remek-delo premium klase idealno za kućne zabave.

Inspirisan  planinskim vencima i završen tehnikom farbanja klasičnih klavira postaće centralna tačka za svaku prostoriju, sposoban da tečno reprodukuje bilo koju vrstu muzike.

Tresound 1 je dizajniran za ljubitelje moderne muzike sa intenzivnim životnim stilom. Njegov vrh emituje srednje i visoke frekvencije, dok pun i moćan bas zvuk izvire iz njegove baze. Cilj mu je da obezbedi jasno, mirno i kvalitetno muzičko iskustvo u domu, eliminišući svojim HiFi zvukom svu ostalu buku i preplavljujući atmosferu muzikom.

Bilo da se radi o intenzitetu koji je potreban zabavi ili o opuštajućim vibracijama romantične večere, Tresound1 može u potpunosti da ispuni zahteve bez dosadnih distorzija ili nemogućnosti sviranja.

Velika veličina vufera od 5,25 inča daje zvučniku više snage nego ikada ranije. Dijafragma dugog dometa u kombinaciji sa snažnim pogonom obezbeđuje niske frekvencije na neverovatnih 38 Hz, što obezbeđuje moćnu i trenutnu reprodukciju basa.

Njegov surround zvuk od 360° obično se nalazi samo u velikim Hi-Fi zvučnicima i njegova važnost se često zanemaruje. Četiri zvučnika kružne strukture TreSound1 raspoređena su u četiri različita pravca, tako da se zvuk može u potpunosti širiti oko zvučnika čak i na otvorenim prostorima.

Struktura zvučnika usvaja trofrekventnu šemu podele. U kutiji su visoke, srednje i niske frekvencije izolovane u tri šupljine. Uz pomoć njegovog obrnutog dizajna, izbegava se slabljenje zvučnih talasa i kratki spojevi, performanse zvučnika su maksimizirane i postiže se kvalitet zvuka visoke vernosti.

Zvučnik se jednostavno aktivira prekidačem na vrhu. Kada je prekidač uključen, jačina zvuka se takođe podešava istim dugmetom. TreSound1 je dostupan u tri kombinacije boja po ceni od oko 400 dolara.

Luxury Experience